ENTERTAINMENT

Η Cameron Diaz έβγαζε έως και 42 εκατ. δολάρια ανά ταινία: Γιατί εγκατέλειψε το Hollywood;

Τι την έκανε να αλλάξει γνώμη
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Η Cameron Diaz έβγαζε έως και 42 εκατ. δολάρια ανά ταινία: Γιατί εγκατέλειψε το Hollywood;
collage

Ορισμένες διασημότητες λατρεύουν των παπαράτσι και των σκληροπυρηνικών θαυμαστών που ακολουθούν κάθε τους κίνηση, μέχρι την ημέρα που θα πεθάνουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αλλά τι γίνεται με τους καλύτερους και λαμπρότερους του Χόλιγουντ όταν έχουν αρκετή ζωή στο προσκήνιο, αφήνοντας πίσω τους την κληρονομιά τους για μια πιο ήσυχη, απλούστερη, πολύ λιγότερο ενοχλητική ζωή;

Αυτή είναι η ζωή που επέλεξε να κάνει η Cameron Diaz αφού έγινε γνωστή σε ηλικία μόλις 19 ετών, όταν πρωταγωνίστησε δίπλα στον Jim Carrey στην ταινία The Mask το 1994.

Από τότε, έχει παίξει σε πολλές μεγάλες ταινίες, όπως το The Holiday, What Happens in Vegas, Bad Teacher και The Other Woman. Το τελευταίο της έργο ήταν η ταινία Annie του 2014, πριν φύγει από τα φώτα της δημοσιότητας το 2018. Είχε 4 υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα, 3 υποψηφιότητες για βραβείο Screen Actors Guild Award και έλαβε ένα βραβείο New York Film Critics.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αλλά η ηθοποιός, η οποία φέρεται να έχει βγάλει 200 εκατομμύρια δολάρια για τους κινηματογραφικούς της ρόλους (συμπεριλαμβανομένων 42 εκατομμυρίων δολαρίων για το Bad Teacher, τον πιο ακριβοπληρωμένο ρόλο της!), επέλεξε για άλλη μια φορά να επιστρέψει σε μια πιο ήσυχη ζωή, όπου μπορεί να μεγαλώσει την κορη της. 

Εκανε μια πολύ σύντομη επιστροφή το 2022, γυρίζοντας την ταινία της στο Netflix Back In Action μαζί με τον Jamie Foxx (η οποία δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη). 

"Αυτές οι συνεχόμενες 10ωρες εργάσιμες ημέρες την έχουν απασχολήσει πολύ και μισεί να είναι μακριά από τη Raddix, την κόρη της. Η Cameron αγαπά να είναι μαμά περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο." είπε ο Jamie Foxx. Επίσης "μισεί τα δράματα και την αντιπαράθεση και η σοουμπιζ ειναι γεμάτη από τέτοια. Αυτός είναι ο λόγος που αποσύρθηκε από την υποκριτική αρχικά. Έχει ήδη αποδείξει τον εαυτό της στον κλάδο και δεν έχει τίποτα να αποδείξει σε κανέναν», είπε μια πηγή σύμφωνα με την Daily Mail.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 207 / position2: 752
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb