Δεν τον έχω σε καμία υπόληψη, είναι λίγος, είπε η Κατερίνα Καινούργιου για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα

«Για μένα έχει μιλήσει με τα χειρότερα, ενώ μέχρι πέρυσι μου έστελνε κάτι αποθεωτικά μηνύματα»

Δημοσίευση ΦΕΒ 01, 2024
Δεν τον έχω σε καμία υπόληψη, είναι λίγος, είπε η Κατερίνα Καινούργιου για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα

Με αφορμή την απουσία της Φαίης Σκορδά από το «Fay's Time», πολλοί σχολίασαν την άδεια καρέκλα στην εκπομπή της, που προβλήθηκε κανονικά στον «αέρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η απάντηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα για τις αντιδράσεις σχετικά με το ότι το «Fay’s time» μεταδόθηκε, επικρίθηκε από την Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε: «Μια παράκληση. Μην ανοίγουμε έριδες και διχόνοιες για μια καρέκλα, ένα πένθος και μια εκπομπή που πρέπει να βγει στον αέρα, ας είμαστε όλοι αγαπημένοι».

Μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Είπε ο άνθρωπος που καθημερινά ανοίγει έριδες και διχόνοιες, και τοποθετείται. Δεν τον έχω σε καμία, καμία εκτίμηση. Συγγνώμη που θα το πω. Τους άλλους συνεργάτες τους εκτιμώ πάρα πολύ, αλλά με τον συγκεκριμένο… Του δίνω αξία, έχεις δίκιο, αλλά θέλω να πω δυο πράγματα. Ίσως όλο αυτό που είχε γίνει με τη Φαίη και είχα ενοχληθεί, έχει πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης ο συγκεκριμένος».

Η Κατερίνα Καινούργιου συνέχισε, δηλώνοντας: «Μιλάμε για έναν άνθρωπο που μιλάει με χυδαία λόγια για τους άλλους. Για μένα έχει μιλήσει με τα χειρότερα, ενώ μέχρι πέρυσι μου έστελνε κάτι αποθεωτικά μηνύματα. Δεν τον έχω σε καμία υπόληψη. Δε θέλω να μιλάω για τον Κωνσταντάρα. Θεωρώ ότι είναι λίγος. Της αξίζει της Φαίης κάποιος πολύ καλύτερος στην ομάδα της. Γι’ αυτό το άτομο δε θέλω να μιλάω».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
2 / position1: 145 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb