ENTERTAINMENT

Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: «Τι πας τώρα εσύ; Να βρίσεις τον Νταλάρα; Είσαι ανόητος»

""Ο Νταλάρας έχει δίκιο και έχει δίκιο γιατί είναι ο Νταλάρας"" δήλωσε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης

Δημοσίευση ΙΑΝ 31, 2024
Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: «Τι πας τώρα εσύ; Να βρίσεις τον Νταλάρα; Είσαι ανόητος»

"Ο Νταλάρας έχει δίκιο και έχει δίκιο γιατί είναι ο Νταλάρας" δήλωσε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρεμιέρα για την παράσταση «Το μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας» στο «Θέατρον» του κέντρου πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης μίλησε στις κάμερες για τον Γιώργο Νταλάρα και τον Πάνο Βλάχο και όσα είπαν σε δηλώσεις τους για τους δημοσιογράφους.

«Ο Νταλάρας έχει δίκιο και έχει δίκιο γιατί είναι ο Νταλάρας. Αυτά που είπε ο Νταλάρας είναι συμβουλές για όλους μας όσους κάνουμε δουλειές με τα φώτα στραμμένα επάνω μας. Τι πας να πεις τώρα εσύ; Να βρίσεις τον Νταλάρα; Είσαι ανόητος» είπε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης.

«Δεν είναι το ίδιο ο Βλάχος με τον Νταλάρα. Κατ’ αρχήν ο Βλάχος ξεκίνησε την κόντρα και λίγο πονηρά και λίγο της μόδας πριν ξεκινήσει η συνέντευξη… Κάτσε να δούμε και τη σειρά σου. Το είπαμε ότι είσαι καλός ηθοποιός. Δεν είσαι και ο Νταλάρας, δεν σου συγχωρούνται τα πάντα. Θα σε λερώσουμε; Αν σε λερώνουμε, πήγαινε πιο εκεί και μην κάθεσαι μπροστά από αυτό που διαφημίζει αυτό που έχεις κάνει και έχουν έρθει για να σε διαφημίσουν» συμπλήρωσε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης για τον Πάνο Βλάχο.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 312 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb