ENTERTAINMENT

«Διευθυντής μου με έστειλε να κάνω ρεπορτάζ πρωτοχρονιά επειδή δεν του καθόμουν»

Η Μαίρη Αυγερινοπούλου αποκαλύπτει

Δημοσίευση ΙΑΝ 31, 2024
«Διευθυντής μου με έστειλε να κάνω ρεπορτάζ πρωτοχρονιά επειδή δεν του καθόμουν»
collage

"Με έστειλε σε θέμα που το καλύπτει το ελεύθερο και το έκανε για να μου κάνει γυμνάσια. Τι θες να σου πω τώρα;".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε μία ιδιαίτερα προσωπική αποκάλυψη προχώρησε η Μαίρη Αυγερινοπούλου στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού». Η δημοσιογράφος του ΟΡΕΝ, με αφορμή την εξομολόγηση της Έλλης Στάη για τη σeξουαλική παρενόχληση που είχε δεχθεί στο ξεκίνημά της από μεγαλοεκδότη, αναφέρθηκε σε μία δική της παρόμοια εμπειρία από το παρελθόν.

«Η μεγάλη αλήθεια ήταν η πρώτη της φράση: ότι ωραία γυναίκα στη δημοσιογραφία είναι πολύ δύσκολος συνδυασμός για να πετύχει. Στα χρόνια της Έλλης και μετά στα χρόνια τα δικά μου υπήρχε μεγάλο πρόβλημα με τις ωραίες γυναίκες, έτρωγαν πάρα πολύ μεγάλη πίεση», παραδέχεται η Μαίρη Αυγερινοπούλου αμέσως μετά την προβολή της συνέντευξης.

«Εγώ που έκανα πολιτιστικό ρεπορτάζ με είχαν στείλει να καλύψω γεγονός για ένα παιδάκι που γεννήθηκε πρωτοχρονιά, επειδή δεν καθόμουν στον διευθυντή μου! Να σου το πω τώρα έτσι; Θα σου το πω», εξομολογείται στη συνέχεια στον αέρα του ΟΡΕΝ η γνωστή δημοσιογράφος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Με έστειλε σε θέμα που το καλύπτει το ελεύθερο και το έκανε για να μου κάνει γυμνάσια. Τι θες να σου πω τώρα; Ότι δεν δεχόμασταν αυτές τις πιέσεις;», υπογράμμισε η Μαίρη Αυγερινοπούλου.

«Αν ήσουν και ωραία και άνθρωπος που έβγαινε προς τα έξω δυναμικά; Σίγουρα. Εμένα ευτυχώς δεν κόπηκε ο δρόμος μου. Καμιά φορά λένε «εσείς οι δυναμικές γυναίκες». Ρώτα εμάς πώς θα σταθείς στα πόδια σου και θα προχωρήσεις μπροστά, αν δεν έχεις πλάτες και οικογένεια δημοσιογραφική από πίσω σου», σχολίασε σε άλλο σημείο της συζήτησης η Μαίρη Αυγερινοπούλου.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 366 / position2: 975
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb