ENTERTAINMENT

Έγκυος η Ευαγγελία Αραβανή

Ευαγγελία Αραβανή και Σπύρος Λάζαρης μετρούν αντίστροφα για τον ερχομό του μωρού τους!

Δημοσίευση ΙΑΝ 31, 2024
Έγκυος η Ευαγγελία Αραβανή

Το πρώτο τους παιδί περιμένουν η Ευαγγελία Αραβανή και ο Σπύρος Λάζαρης. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η παρουσιάστρια διανύει το τρίτο τρίμηνο της κύησής της, εξακολουθώντας να κρατά μακριά από τα media την προσωπική της ζωή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ευαγγελία Αραβανή και ο Σπύρος Λάζαρης είναι ζευγάρι τα τελευταία 3,5 χρόνια, ενώ ζουν μαζί κάτω από την ίδια στέγη στα βόρεια προάστια και συγκεκριμένα στο Ψυχικό. 

Ο επιχειρηματίας και η παρουσιάστρια κάνουν σπάνια δημόσιες εμφανίσεις και κρατούν την προσωπική τους ζωή ιδιαίτερα προστατευμένη. Η Ευαγγελία Αραβανή, μετά την παρουσίαση του πρώτου My Style Rocks απέχει από την τηλεόραση, ενώ βρίσκεται συχνά στον Πόρο, εκεί όπου δραστηριοποιείται επιχειρηματικά ο Σπύρος Λάζαρης.

Στο παρελθόν η όμορφη παρουσιάστρια είχε κάνει κοινή εμφάνιση με την ηθοποιό, Δανάη Παππά, αφού ο σύντροφός της με τον σύντροφο της ηθοποιού είναι ξαδέλφια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι δήλωνε για τη μητρότητα

Από το 2019 μέχρι σήμερα, η παρουσιάστρια έχει αποστασιοποιηθεί από τα media, ενώ οι λεπτομέρειες που απορρέουν για την προσωπική της ζωή είναι ελάχιστες.

Σε συνέντευξή της το 2018 στο TV Έθνος, η Ευαγγελία Αραβανή είχε απαντήσει για τη μητρότητα και το ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια.

«Όταν κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει. Έχω ξαναπεί πως θεωρώ ότι είμαι αρκετά παραδοσιακή γυναίκα στο κομμάτι της οικογένειας. Και σε μικρότερη ηλικία λοιπόν, τα είχα σκεφθεί αυτά. Αλλά δε θα το έκανα για να το κάνω. Πρέπει να είσαι πολύ συνειδητοποιημένος στη συγκεκριμένη επιλογή», απαντούσε η παρουσιάστρια.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 171 / position2: 656
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb