ENTERTAINMENT

Γνωρίστηκαν πριν 30 χρόνια, αλλά πέρασαν 10 ώσπου να δώσουν μια ευκαιρία στον έρωτα

Ένα πολύ ενδιαφέρον love story!
Γράφει η MATINA KONTOY
Γνωρίστηκαν πριν 30 χρόνια, αλλά πέρασαν 10 ώσπου να δώσουν μια ευκαιρία στον έρωτα
Collage

Μπορεί στον κινηματογράφο να έχει τον αέρα του γυναικά και του καρδιοκατακτητή, ωστόσο στην πραγματικότητα ο Ντάνιελ Κρεγκ, είναι πιστός στη γυναίκα του, Ρέιτσελ Βάις, με την οποία είναι παντρεμένος εδώ και δεκατρία χρόνια, ενώ έχουν αποκτήσει μαζί και μια κόρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ζευγάρι κατάφερε το ακατόρθωτο: να κρατήσουν τον δεσμό τους κρυφό και να παντρευτούν μες στην καρδιά της Νέας Υόρκης με 4 μόλις προσκεκλημένους: την κόρη του, τον γιο της και δύο συγγενείς για μάρτυρες.

Πώς ξεκίνησε όμως αυτός ο έρωτας;

 

1994: Η πρώτη γνωριμία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ζευγάρι γνωρίστηκε για πρώτη φορά το 1994 όταν βρίσκονταν και οι δύο στο Πανεπιστήμιο. Τότε, είχαν πρωταγωνιστήσει μαζί στη θεατρική παράσταση «Les Grandes Horizontales». Ο ρομαντισμός όμως δεν ήταν στα χαρτιά, παρά το γεγονός ότι η Ρέιτσελ ήταν ελεύθερη, καθώς ο Ντάνιελ είχε μια σοβαρή σχέση εκείνη την εποχή. Παρέμειναν όμως φίλοι.

 

2010: Περνούν τα Χριστούγεννα μαζί ενώ έχουν παίξει στην ίδια ταινία

Ο Κρεγκ και η Βάις ξαναβρέθηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Dream House» του 2011, στην οποία υποδύονταν ένα παντρεμένο ζευγάρι, και ερωτεύτηκαν αυτή τη φορά. Η Βάις είχε μόλις χωρίσει από τον πρώην αρραβωνιαστικό της Ντάνιελ Αρανόφκσι, με τον οποίο είχε αποκτήσει έναν γιο το 2006. Ο Κρεγκ είχε πάρει ήδη διαζύγιο από την πρώην σύζυγό του Φιόνα Λούντον με την οποία είχαν αποκτήσει μια κόρη, την Έλλα. Λίγους μήνες πριν από την κυκλοφορία του «Dream House», το ζευγάρι πέρασε τις γιορτές μαζί.

 

Ιούνιος 2011: Ο γάμος τους

Μόλις έξι μήνες μετά την αρχή της σχέσης τους, το ζευγάρι αποφάσισε να την επισημοποιήσει, και έτσι παντρεύτηκαν. Το ζευγάρι πραγματοποίησε μυστικό γάμο μπροστά σε τέσσερις μόλις καλεσμένους, μεταξύ των οποίων η κόρη του Κρεγκ, ο γιος της Βάις και δύο στενοί τους φίλοι. Πριν ξεκινήσει η σχέση τους, η Βάις φέρεται να μην ήθελε να παντρευτεί. «Δεν πίστευα ποτέ ότι θα παντρευόμουν», είχε δηλώσει στο «The Standard» το 2018. «Δεν ήταν μια φιλοδοξία μου. Ήταν το αντίθετο. Δεν μπορούσα να σχετιστώ με τις ρομαντικές κωμωδίες – ο γάμος φαίνεται να είναι το νόημα τους. Μετά απλά συνέβη, ευτυχώς, σε μια πιο ώριμη στιγμή».

 

Ιανουάριος 2012: Το ντεμπούτο τους στο κόκκινο χαλί

Έξι μήνες αφότου είπαν το «ναι», το ζευγάρι έκανε το ντεμπούτο του στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα της ταινίας «Το κορίτσι με το τατουάζ του δράκου» στη Μαδρίτη. Λίγο αργότερα, ο Κρεγκ μίλησε για πρώτη φορά για τον γάμο τους στο περιοδικό «GQ», λέγοντας πως είναι ερωτευμένος. «Είμαι ερωτευμένος. Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Και μέχρι εκεί είμαι διατεθειμένος να πω. Δε θέλω να πω κάτι τώρα που θα μπορούσε να απορριφθεί αργότερα. Η ευτυχία μου είναι πιο σημαντική για μένα». Η Βάις θα μιλήσει για πρώτη φορά για τον γάμο της μόλις το 2016. «Πρέπει να προστατέψεις το γάμο σου … Όταν είσαι νέα, λες στις φίλες σου τα πάντα. Μια από τις μεγάλες χαρές του να μην είσαι έφηβος είναι ότι δε χρειάζεται να μοιράζεσαι τα πάντα. Όταν παντρεύεσαι, αυτή η πόρτα κλείνει. Το κοινό φεύγει και είσαι στη δική σου ζωή».

 

Σεπτέμβριος 2018: Αποκτούν το πρώτο τους παιδί!

Σχεδόν πέντε μήνες μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης, το ζευγάρι καλωσόρισε ένα κοριτσάκι. Το ζευγάρι όμως, δεν έχει αποκαλύψει μέχρι σήμερα το όνομα της κόρης τους ή άλλες λεπτομέρειες στο κοινό. Μόνο μερικούς μήνες αργότερα, η Βάις αποκάλυψε πως το μωρό έμοιαζε ακριβώς όπως ο πατέρας της.

 

Απρίλιος 2023: Όσα δήλωσε η Βάις σε συνέντευξή της

Ο λόγος που ίσως το ζευγάρι είναι μαζί και ευτυχισμένο τόσα χρόνια, μάλλον αποκαλύφθηκε από τη Βάις τον Απρίλιο του 2023 κατά τη διάρκεια μία συνέντευξης. Η ηθοποιός ρωτήθηκε εάν έχουν σκοπό να πρωταγωνιστήσουν και πάλι μαζί με τον σύζυγό της και η απάντησή της ήταν αρνητική. «Νομίζω ότι αγαπάμε πραγματικά την ιδιωτική μας ζωή ως οικογένεια και στη συνέχεια πηγαίνουμε στη δουλειά χωριστά. Απολαύσαμε πραγματικά αυτή την εμπειρία, αλλά νομίζω ότι είναι πιο ωραίο να… εναλλασσόμαστε. Μπορώ να μείνω στο σπίτι με την οικογένεια ενώ εκείνος εργάζεται, και να το εναλλάσσουμε. Είναι δύσκολο να λείπουμε για γυρίσματα ταυτόχρονα και οι δύο από την οικογένειά μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
13 / position1: 209 / position2: 321
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb