Νέος διευθυντής δημιουργικού του οίκου μόδας Alexander McQueen ο Seán McGirr

Θα παρουσιάσει την πρώτη του κολεξιόν τον Μάρτιο, στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΑΝ 30, 2024
Νέος διευθυντής δημιουργικού του οίκου μόδας Alexander McQueen ο Seán McGirr

Ο νέος διευθυντής δημιουργικού του βρετανικού οίκου μόδας Alexander McQueen είναι ο Seán McGirr, όπως επιβεβαιώθηκε από τον οίκο. Ο Seán McGirr θα παρουσιάσει την πρώτη του κολεξιόν κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι, τον Μάρτιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο McGirr ανακοινώθηκε ως ο νέος επικεφαλής σχεδιαστής του Alexander McQueen τον Οκτώβριο του 2023, αντικαθιστώντας τη Sarah Burton, η οποία παραιτήθηκε από τον ρόλο μετά από 26 χρόνια συνεργασίας με τον οίκο. Ο Ιρλανδός McGirr είναι γεννημένος στο Δουβλίνο και αποφοίτησε από τη Σχολής Μόδας Central Saint Martins στο Λονδίνο, ενώ απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη μόδα το 2014 υπό την αείμνηστη καθηγήτρια Λουίζ Γουίλσον.

Προτού ενταχθεί στον Alexander McQueen, ο McGirr ήταν υπεύθυνος της σειράς έτοιμων ενδυμάτων στον JW Anderson και στο παρελθόν είχε ρόλους στους Dries Van Noten, Uniqlo, Burberry και στο Vogue Hommes Japan. Όταν ο McGirr ανακοινώθηκε ως διευθυντής δημιουργικού, ο διευθύνων σύμβουλος του Alexander McQueen, Τζιανφιλίπο Τέστα είπε ότι με την «εμπειρία, την προσωπικότητα και τη δημιουργική του ενέργεια» θα έφερνε μια «ισχυρή δημιουργική γλώσσα στον Alexander McQueen, οικοδομώντας παράλληλα πάνω στη μοναδική του κληρονομιά».

Η επίδειξη μόδας του Alexander McQueen μία από τις πολυαναμενόμενες της σεζόν, θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαρτίου και θα περιλαμβάνει την πρώτη του συλλογή γυναικείων και ανδρικών ενδυμάτων για το Φθινόπωρο/Χειμώνα του 2024.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
2 / position1: 432 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb