ENTERTAINMENT

Διάσημα γκέι ζευγάρια που είναι ακόμα μαζί

Love is love!
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Διάσημα γκέι ζευγάρια που είναι ακόμα μαζί
instagram/ Lance Bass

Ίσως κάποιους να τους γνωρίζατε, ίσως τώρα να τους ανακαλύψετε. Αυτά τα ζευγάρια είναι μαζί πολλά χρόνια και ζουν ευτυχισμένα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Neil Patrick Harris & David Burtka

Το ζευγάρι ξεκίνησε ως φίλοι αφού συναντήθηκε σε μια γωνιά του δρόμου το 2004, αν και η σχέση τους γρήγορα μετατράπηκε σε κάτι περισσότερο. Ο Neil και ο David  δημοσιοποίησαν τη σχέση τους το 2007 και αργότερα υποδέχθηκαν τα δίδυμα τους μέσω παρένθετης μητέρας το 2010. Μετά την απόφαση του 2011 που νομιμοποίησε τους γάμους ομοφυλοφίλων στη Νέα Υόρκη, το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του και τελικά παντρεύτηκε σε ιδιωτική τελετή στην Ιταλία το 2014.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Neil Patrick Harris (@nph)

Ellen DeGeneres & Portia de Rossi

Η DeGeneres και η de Rossi, που παντρεύτηκαν το 2008, γιόρτασαν την 15η επέτειο του γάμου τους τον Αύγουστο. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα συγκινητικό αφιέρωμα στο Instagram στον μακροχρόνιο έρωτά της. «Στην γυναίκα μου», έγραψε. «Σε αγαπώ περισσότερο κάθε μέρα!»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ellen DeGeneres (@ellendegeneres)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Lance Bass & Michael Turchin

Ο Lance Bass των *NSYNC γιορτάζει ένα ιδιαίτερο ορόσημο με τον σύζυγό του Michael Turchin. O 44χρονoς τραγουδιστής του *NSYNC μόλις συμπλήρωσε εννέα χρόνια γάμου με τον Turchin, 36, ποστάροντας μια γλυκιά ανάρτηση στο Instagram. Ο Bass έγραψε ένα υπεροχο μήνυμα για τον επί σχεδόν μια δεκαετία σύζυγό του ποστάροντας φωτογραφίες από τον γάμο τους το 2014 - την πρώτη τελετή γάμου ομοφύλων που προβλήθηκε στην τηλεόραση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lance Bass (@lancebass)

Elton John & David Furnish

Ο πέντε φορές νικητής των Grammy, Elton John και ο σύζυγός του, David Furnish, είναι περήφανοι γονείς δύο αγοριών. Ο τραγουδιστής του «Rocket Man» και το πρώην στέλεχος διαφήμισης, που είναι μαζί για τρεις δεκαετίες, έγιναν για πρώτη φορά μπαμπάδες όταν υποδέχτηκαν τον μεγαλύτερο γιο τους, Zachary, 13 ετών, το 2010 μέσω παρένθετης μητέρας. Προφανώς η διαφορά ηλικίας των 15 ετών δεν ενόχλησε κανέναν από τους δύο!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Linda Dupuis (@lindapdupuis)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 59 / position2: 4799
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb