CELEBS

Survivor spoiler 28/1: Αυτός είναι ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση!

H oμάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

Δημοσίευση ΙΑΝ 28, 2024
Survivor spoiler 28/1: Αυτός είναι ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Το βράδυ της Κυριακής επιστρέφει το ριαλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και η βραδιά αναμένεται να είναι γεμάτη εκπλήξεις. Μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Χρήστου Βολικάκη που οι Διάσημοι είναι με μείον δυο παίκτες και θα πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους για να παίξουν για την πρώτη ασυλία της 4ης εβδομάδας απέναντι από τους μπλε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί η ψυχολογία των παικτών στην παραλία των Διάσημων με όλα αυτά που έχουν συμβεί να είναι παράξενη, αλλά από ότι φαίνεται με την παραμονή της Χρύσας στο νησί, θα δυναμώσουν αρκετά αγωνιστικά. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες το νήμα των αγώνων ασυλίας θα κόψουν οι Διάσημοι.

Αν αυτό επαληθευτεί ο πρώτος παίκτης που θα ψηφιστεί δεν θα είναι άλλος από Ρομπ ενώ αν οι Μαχητές ψηφίσουν γυναίκα τότε τις περισσότερες πιθανότητες έχει για ακόμα μια φορά η Χρύσα Χατζηγεωργίου.

Τα «τρελά» ποσά που έχουν συμφωνήσει οι Διάσημοι - Πόσα έχουν συγκεντρώσει

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πολύς λόγος έχει γίνει για τα ποσά που παίρνουν φέτος οι Διάσημοι στο Survivor και πόσα συγκεντρώνουν στους λογαριασμούς τους κάθε εβδομάδα που περνάει.

Ήδη πέρασαν τρεις εβδομάδες και οι τρεις παίκτες που αποχώρησαν συγκέντρωσαν ένα ικανοποιητικό ποσό ενώ «τρελά» αναμένεται να είναι για όσους αρχίσουν να μένουν περισσότερο από έναν μήνα.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό ο Χρήστος Βολικάκης και η Κρίστυ Καθάργια αποχώρησαν έχοντας μαζέψει συνολικά 12.000 ευρώ αφού είχαν κάνει συμφωνία για 4.000 ευρώ κάθε εβδομάδα.

Το ίδιο περίπου ποσό των 4.000 ευρώ έχουν συμφωνήσει και ο Νίκος Γκάνος, η Όλγα Πηλιάκη και η Μαρία Αντωνά.

Πάμε τώρα όμως στα πιο «βαριά» πορτοφόλια. Η Ασημίνα Χατζηανδρέου παίρνει 7.000 ευρώ την εβδομάδα και έτσι έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 21.000 ευρώ.

Τα πολλά τα χρήματα παίρνουν η Κατερίνα Δαλάκα, ο Σάββας Γκέντσογλου και ο Αλέξης Παππάς οι οποίοι συμφώνησαν με τον τούρκο παραγωγό να παίρνουν 10.000 ευρώ την εβδομάδα. Έτσι και οι τρεις τους έχουν ήδη συγκεντρώσει 30.000 ευρώ για τις πρώτες τρεις εβδομάδες.

Οι «φτωχοί» των Διασήμων είναι οι νέες αφίξεις της ομάδας. Πρόκειται για τον Ντάνιελ Νούρκα και τη Ζωή Ασουμανάκη οι οποίοι έκαναν συμφωνία μόλις 2.000 ευρώ.

Τέλος ο Παύλος Παπαδόπουλος, ο οποίος αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα είχε κάνει συμφωνία για το ίδιο ποσό και αποχώρησε έχοντας στον λογαριασμό του μόλις 4.000 ευρώ.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
10 / position1: 291 / position2: 575
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb