ΜΑΛΛΙΑ

Το χτένισμα που θα λατρέψεις με βάση το ζώδιό σου

Θέλεις ιδέες για χτενίσματα; Διάβασε αυτό!
Γράφει η MATINA KONTOY
Το χτένισμα που θα λατρέψεις με βάση το ζώδιό σου
Nextweb studio

Μπορεί να υπάρχουν πολλές επιλογές για το πώς να φτιάξουμε τα μαλλιά μας, αλλά πάντα θέλουμε νέες ιδέες και αλλαγές που θα μας φρεσκάρουν και θα μας ανανεώσουν. Τι θα έλεγες λοιπόν να εμπνευστείς από το ζώδιό σου για το επόμενο χτένισμα που θα κάνεις;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κριός

Επειδή οι Κριοί δε φημίζονται για την υπομονή τους, συνήθως επιλέγουν χτενίσματα που δεν απαιτούν πολύ χρόνο ή προσπάθεια και προτιμούν αυτά που είναι πιο πρακτικά, όπως ponytails ή braids.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Ταύρος

Ο Ταύρος ενώ αλλάζει και εξελίσσεται εσωτερικά, στην εμφάνισή του δε ρισκάρει και παραμένει συνεπής σε πιο κλασικά χρώματα και κουρέματα με ελάχιστες τροποποιήσεις. Αν είσαι μία καλαίσθητη ταυρίνα σίγουρα θα σου αρέσει να φροντίζεις και να περιποιείσαι τα μαλλιά σου, επομένως δοκίμασε ένα κούρεμα σε στυλ butterfly που σου δίνει όγκο και πολλές επιλογές σε χτενίσματα.

 

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι δημιουργικοί, παρορμητικοί και τους αρέσουν οι συχνές αλλαγές, τόσο στο κούρεμα όσο και στο χρώμα. Λόγω της διπλής τους φύσης είναι αρκετά αναποφάσιστοι, επομένως ένα half-up – half-down χτένισμα τους ταιριάζει απόλυτα!

 

Καρκίνος

Ο συναισθηματικός καρκίνος αγαπάει τα vintage στυλ που συνδέονται με μια περασμένη εποχή, για αυτό επιλέγει πιο old-fashioned χτενίσματα που τονίζουν και γλυκαίνουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου. 

 

Λέων

Ο Λέων, ως ένα πολύ δυναμικό ζώδιο φροντίζει τα μαλλιά του ώστε να είναι το επίκεντρο της εικόνας του. Μακρυά, πλούσια, σε έντονα χρώματα με κυματισμούς ή μπούκλες, τραβούν την προσοχή και του ταιριάζουν απόλυτα!

 

Παρθένος

Ο Παρθένος αγαπά την τάξη και την ακρίβεια σε κάθε πτυχή της ζωής του, ακόμα και στα μαλλιά. Έτσι επιλέγει κουρέματα και χρώματα που παραμένουν αναλλοίωτα με το πέρασμα του χρόνου. Τα κομψά χτενίσματα, καρέ (ή αλλιώς power bob) με μερικές λεπτομέρειες, όπως οι αφέλειες- που δημιουργούν κίνηση χωρίς να διαταραχθεί η αρμονία- είναι must γι’ αυτό το ζώδιο.

 

Ζυγός

Η αισθητική του Ζυγού είναι έντονη, κάτι που τον καθιστά ένα από τα πιο κομψά ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Ισορροπημένοι και γοητευτικοί, λατρεύουν τα ελαφριά και δυναμικά κουρέματα, τα οποία μπορούν να εκφράσουν όλη την ομορφιά και την αυτοπεποίθησή τους. Αν είσαι ζυγός, δοκίμασε να στολίσεις τα μαλλιά σου με μαντήλια, hair clips ή πολύχρωμα scrunchies.

 

Σκορπιός

Τα μαλλιά του σκορπιού αντικατοπτρίζουν τον μυστηριώδη και αόριστο χαρακτήρα τους. Τους αρέσει να σαγηνεύουν, για αυτό επιλέγουν αποχρώσεις του κόκκινου στα μαλλιά και χτενίσματα με έντονες φράντζες στο πρόσωπο, που δίνουν μία αίσθηση μυστηρίου.

 

Τοξότης

Αυτό που οδηγεί τον Τοξότη είναι το πνεύμα της περιπέτειας και η συνεχής αναζήτηση νέων εμπειριών. Τα μαλλιά πρέπει οπωσδήποτε να ακολουθήσουν αυτή του την ανησυχία! Και επειδή αλλάζει γνώμη πολύ συχνά, του είναι δύσκολο να αποφασίσει ένα τελικό hairstyle που θα κρατήσει για καιρό. Για αυτό η επιλογή σε χτένισμα μπορεί να είναι το αντίθετο από το φυσικό τους, π.χ., αν έχουν ίσια μαλλιά, τότε οι έντονες μπούκλες ή μπουκλάκια - δαχτυλίδι θα είναι κάτι εντυπωσιακό επάνω τους. Αντίστοιχα, αν έχουν σγουρά μαλλιά, τότε ένα όλοισιο χτένισμα είναι ό,τι πρέπει!

 

Αιγόκερως

Στους Αιγόκερους δεν αρέσουν οι αλλαγές και προτιμούν να διατηρούν την ίδια εμφάνιση με την πάροδο του χρόνου. Συνήθως προτιμούν τις ψυχρές αποχρώσεις στα μαλλιά και τα sleek και αψεγάδιαστα χτενίσματα.

 

Υδροχόος

Οι τολμηροί και μη συμβατικοί Υδροχόοι αγαπούν να δημιουργούν, να πειραματίζονται και να παίζουν με την εικόνα τους, ανεξάρτητα από τη μόδα και τα πρέπει. Πέρα από τα έντονα και εκκεντρικά χρώματα, τους αρέσουν και τα εκκεντρικά χτενίσματα, όπως είναι τα pierced braids!

Ιχθύς

Οι Ιχθείς οδηγούνται από συναισθήματα και από την αναζήτηση μιας ειλικρινής σύνδεσης με το σύμπαν. Γι ‘αυτό λατρεύουν τα παραμυθένια χτενίσματα, εμπνευσμένα από φανταστικές και ρομαντικές ιστορίες, αλλά και τα χτενίσματα με mermaid vibes.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
35 / position1: 27 / position2: 374
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb