ENTERTAINMENT

Τι λέει η Ελίζαμπεθ Ελέτσι για το πάρτι φοροδιαφυγής στον χλιδάτο γάμο της, που αποκάλυψε η ΑΑΔΕ

«Όλα έχουνε γίνει απολύτως νόμιμα με παραστατικά για ανταποδοτική διαφήμιση»

Δημοσίευση ΙΑΝ 24, 2024
Τι λέει η Ελίζαμπεθ Ελέτσι για το πάρτι φοροδιαφυγής στον χλιδάτο γάμο της, που αποκάλυψε η ΑΑΔΕ

Στον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τον Νεκτάριο Λεμονίδη εντόπισαν οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ τη μεγάλη φοροδιαφυγή, ύστερα από πληροφορίες που συγκέντρωσαν από τα social media.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πρώην παίκτρια του Survivor έκανε δηλώσεις για την υπόθεση φοροδιαφυγής, υποστηρίζοντας ότι όλα έγιναν νόμιμα και κόπηκαν ανταποδοτικά παραστατικά στους περισσότερους από αυτούς που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους.

«Δεν έχουμε καμία ενημέρωση πληροφόρηση ή ενόχληση από καμία υπηρεσία σχετικά με οικονομικό έλεγχο για τον γάμο μας. Ο σύζυγός μου ενημερώθηκε από εσάς, δεν γνώριζε απολύτως τίποτα. Όλα έχουνε γίνει απολύτως νόμιμα με παραστατικά για ανταποδοτική διαφήμιση. Όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που υπήρξαν κατά τη διάρκεια του γάμου και της τελετής και της δεξίωσης έχουν ανταποδοτική προβολή μέσα από τα social media μου και τις εκπομπές που προέβαλαν το γάμο.

Δεν ξέρω ποιος και γιατί θέλει να μου αμαυρώσει την ωραιότερη ημέρα της ζωής μου» δήλωσε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι στο newsit.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν έχω καμία πληροφόρηση για κάποιο οικονομικό έλεγχο το μαθαίνω τώρα από εσάς. Δεν έχει έρθει κάποια ειδοποίηση από αρμόδια υπηρεσία», είπε, από την πλευρά του, ο σύζυγος της και γιατρός Νεκτάριος Λεμονίδης.

Όσα αποκάλυψε η ΑΑΔΕ

Τη μεγάλη υπόθεση φοροδιαφυγής εντόπισαν οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ, αξιοποιώντας πληροφορίες που εντόπισαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αφορμή ο γάμος που διοργανώθηκε με κάθε πολυτέλεια και γέμισε με αναρτήσεις το διαδίκτυο. Η προβολή του γάμου ενεργοποίησε το ειδικό λογισμικό και την ομάδα ελεγκτών της ΑΑΔΕ που σκανάρει τα social media. Με τη βοήθεια του ειδικού αλγορίθμου, οι ελεγκτές άρχισαν να εντοπίζουν έναν έναν τους συντελεστές του γάμου και της δεξίωσης που ακολούθησε.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 217 / position2: 811
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb