ENTERTAINMENT

Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο η 21χρονη Ραφαέλα Πιτσικάλη

Το κορίτσι που συγκίνησε όλη την Ελλάδα έδωσε μία γενναία μάχη με τον καρκίνο, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε

Δημοσίευση ΙΑΝ 24, 2024
Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο η 21χρονη Ραφαέλα Πιτσικάλη

Η είδηση έγινε γνωστή το μεσημέρι της Τετάρτης 24 Ιανουαρίου. Το κορίτσι αντιμετώπιζε μία σπάνια μορφή καρκίνου, γνωστή ως Σάρκωμα Ewing. Πάλευε από το 2020, ενώ πριν από λίγο καιρό, γιόρτασε τα 21α γενέθλιά της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τους τελευταίους μήνες νοσηλευόταν σε εξειδικευμένο νοσοκομείο της Αμερικής. Για να καταστεί δυνατή η νοσηλεία της στο συγκεκριμένο νοσοκομείο χρειάστηκε να συγκεντρωθεί ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και σε αυτό συνέβαλαν αρκετοί Χανιώτες, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν με αλληλεγγύη στο κάλεσμα της οικογένειας της.

Η Ραφαέλα αρκετά συχνά μέσα από τους λογαριασμούς που διατηρούσε στα social media προχωρούσε σε αναρτήσεις στις οποίες μοιραζόταν τον αγώνα της και προσπαθούσε να δώσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας.

Στο τελευταίο της βίντεο, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, η Ραφαέλα αν και εμφανώς καταβεβλημένη, συνέχιζε να στέλνει μηνύματα ελπίδας και ευχές για υγεία σε όλο τον κόσμο.

@rafaellapitsikali Αν σου αρεσε η μαντιναδα μου αφησε μια ❤️ και ενα follow στο insta: rafaella_pitsi #cancerfighter #rafaellapitsikali⭐️ #foryou #foryoupage#fypシ #fyp #μπόραείναιθαπεράσει🌈 ♬ πρωτότυπος ήχος - Νικος Κυριακακης🦅

@rafaellapitsikali Ερανικός Εθνική GR1601100640000006400476351 https://revolut.me/rafaelapitsikali https://www.paypal.me/rafaellapitsi #rafaellapitsikali⭐️ #fypシ #fy #foryou #foryoupage #foryoupage #🎗️ #cancersucks #cancer ♬ πρωτότυπος ήχος - Rafaella Pitsikali

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 311 / position2: 696
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb