MAKEUP

Tα προϊόντα μακιγιάζ που χρειάζεσαι για να πετύχεις το απόλυτο Y2K look

Χρώματα και αρώματα!
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Tα προϊόντα μακιγιάζ που χρειάζεσαι για να πετύχεις το απόλυτο Y2K look
collage

Η εποχή του Y2K ήταν μια εποχή διασκεδαστικών εμφανίσεων και όλων των περίεργων τρεντ μαζί. Από τις moon boots μέχρι τα κοκαλάκια πεταλούδας για τα μαλλιά, η τάση ήθελε να είσαι διασκεδαστική και παιχνιδιάρικη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φυσικα κανένα λουκ στις αρχές της δεκαετίας του 2000 δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς ένα πλήρες μακιγιάζ που ταιριάζει και υπήρχαν ορισμένα προϊόντα που ήταν συνώνυμα με την εποχή. Παμε να τα δούμε! 

Ματ βάση και πούδρα

Στις αρχές της δεκαετίας του 2000, η τάση του shiny δέρματος δεν είχε εφευρεθεί ακόμα και το μόνο που είχε να κάνει ήταν να έχεις ένα τέλειο ματ φινίρισμα. Η άψογη επιδερμίδα είναι η βάση για μια εμφάνιση Y2K, καθώς όλο το διασκεδαστικό, πολύχρωμο και αστραφτερό μακιγιάζ δε θα φαίνεται ολοκληρωμένο χωρίς αυτό. 

Μετά την εφαρμογή του foundation, θα χρειαστείτε μια ματ πούδρα για να περάσετε τις γυαλιστερές περιοχές του προσώπου. Φροντίστε να μην το παρακάνετε και να κάνετε το μακιγιάζ να φαίνεται βαρύ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γυαλιστερό μπρονζέ

Για να αποκτήσετε τη λάμψη της J.Lo που έκανε τόσο διάσημη, θα χρειαστείτε μια μπρονζέ πούδρα, που είναι εξαιρετική ώστε να μπορείτε να προσθέσετε κάποια διάσταση στο πρόσωπό σας.

Χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο πινέλο, απλώστε το bronzer γενναιόδωρα στο μέτωπο, τα μάγουλα, το πηγούνι και τη μύτη σας. Μπορείτε να τονίσετε τα μάγουλά σας ξεσκονίζοντας λίγη πούδρα ακριβώς κάτω από τα ζυγωματικά σας, αλλά θέλετε αρκετή ποσότητα για να αναδείξετε τα χαρακτηριστικά σας. 

Φωτεινό ροζ ρουζ

Το έντονο ροζ ρουζ ήταν το χρώμα της επιλογής πολλών millennials και ανάλογα με τον τόνο του δέρματός σας, μπορείτε να επιλέξετε ένα ροζ έντονο αν έχετε λευκό δέρμα ή ένα πιο σκούρο αν είστε σταρένιες.  Για να αποκτήσετε το βλέμμα, χαμογελάστε πλατιά και απλώστε το ροζ ρουζ σας με ένα μεσαίου μεγέθους πινέλο στα ψηλά σημεία των μάγουλων σας. 

Frosted σκιές ματιών σε διάφορα χρώματα

Πολύχρωμες σκιές ματιών εμφανίστηκαν σχεδόν στα βλέφαρα όλων στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Ενώ το ροζ, το μπλε και το ανοιχτό μωβ χρησιμοποιούνταν πιο συχνά, οι λάτρεις του μακιγιάζ έσπευσαν να αγοράσουν λευκή σκιά ματιών για λαμπερή εμφάνιση μετά την κυκλοφορία του μουσικού βίντεο της Britney Spears "Oops!... I Did It Again". 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
7 / position1: 200 / position2: 767
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb