ΟΜΟΡΦΙΑ

Τέλος το «clean girl aesthetic» ‑ Αυτό είναι το νέο trend που κατέκλυσε το TikTok

Η τάση του 2024 είναι εντελώς διαφορετική

Τέλος το «clean girl aesthetic» ‑ Αυτό είναι το νέο trend που κατέκλυσε το TikTok
Nextweb Studio

Εάν είχες υιοθετήσει την περσινή τάση του "clean girl aesthetic", τότε φέτος ήρθε η ώρα να κάνεις μια στροφή 180 μοιρών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η "quite luxury" μπορεί να ήταν το look du jour πέρυσι χάρη σε άτομα όπως η Sofia Richie και η Kendall Jenner με ουδέτερα νύχια, μινιμαλιστικό μακιγιάζ και κομψά μαλλιά που τραβούν τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά η "mob wife winter" είναι έτοιμη να σε κάνει να αλλάξεις κραγιόν από nude σε βαθύ κοκκινο.

@abbeysadleir Replying to @Koda big enough yet? Mob wife era is realky kicking in 🖤 @Hair By Sam McKnight working its powers #mobwife #mobwifeaesthetic #mobwifewinter #mobwifeglamour #hairtutorial #hairrollers #90sblowout ♬ original sound - Abbey Sadleir 🍸

Πώς θα υιοθετήσεις το στυλ της mob wife; Σκεφτείτε την Elvira Hancock στο «Scarface», την Karen Hill στο «Goodfellas» ή τη Rosalyn Rosenfeld στο «American Hustle». Τι κοινό έχουν όλες αυτές; Πλούσια μαλλιά. Τα φουσκωτά, ογκώδη πιστολάκια είναι η υπογραφή μιας συζύγου μαφιόζου (εκεί κρύβει όλα της τα μυστικά.sic).

Η χρήστης του TikTok @abbeysadleir είναι μόνο μια από τις δημιουργούς που υιοθετούν την τάση. «Είπες μεγάλα μαλλιά, είπα κανένα πρόβλημα», λέει ενώ βγάζει μεγάλα ρολά από τα μαλλιά της και ψεκάζει τις ρίζες της με σπρέι Hair by Sam McKnight. «Έχει ένα χαρακτηριστικό άρωμα», προσθέτει. Και θεωρείται ότι πρέπει να φοράς ένα κλασικό άρωμα της δεκαετίας του '90, όπως το Gucci Rush.

Μετά είναι το μακιγιάζ. Είναι smokey eyes, είναι σκούρο nude, χείλη με περίγραμμα ή ένα κόκκινο femme fatale βελούδινο κραγιόν για μια βραδινή εμφάνιση. Το κλειδί? Μην το κάνεις να μοιάζει τέλειο. Είναι γκλάμουρ χωρίς να είναι πολύ «στην τρίχα». Και ποια είναι νύχια; Διάλεξε ανάμεσα σε κοντό τετραγωνισμένο γαλλικό μανικιούρ ή ένα κόκκινο του κρασιού με τετραγωνισμένες γωνίες.

@mikaylatoninato I was honestly made for this #mobwife #mobwifeaesthetic #cleangirl #cleangirlaesthetic #mobwifewinter #style #styletips ♬ original sound - mikayla

Για να ολοκληρώσεις την εμφάνιση, προσθέτεις πάντα γυαλιά ηλίου, ογκώδη χρυσά κοσμήματα, vintage παλτό από ψεύτικη γούνα και animal print. Αλλά το απόλυτο αξεσουάρ; Η συμπεριφορά σου, το ύφος σου. Η χρήστης του TikTok @mikaylatoninato εξηγεί: «Όλοι θέλουμε να γίνουμε η σύζυγος του αφεντικού της μαφίας γιατί είναι αφεντικό από μόνη της. Η σύζυγος του δεν ενοχλείται, έχει μέρη να πάει, κόσμο να δει, δεν ασχολείται με τις μαλακίες σου, δεν παίρνει τίποτα από κανέναν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
4 / position1: 2148 / position2: 4810
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb