ENTERTAINMENT

Kim Kardashian: Στο γραφείο της έχει από 3D απεικόνιση του μυαλού της μέχρι κρεβάτι self tan!

Δείτε βίντεο από το απίστευτο γραφείο της

Δημοσίευση ΙΑΝ 22, 2024
Kim Kardashian: Στο γραφείο της έχει από 3D απεικόνιση του μυαλού της μέχρι κρεβάτι self tan!

Η Kim Kardashian έγινε γνωστή παγκοσμίως και από τις πιο πλούσιες γυναίκες στον κόσμο το 2007 έπειτα από τη διάρρευση του βίντεο σε.ξουαλικού περιεχομένου που είχε κάνει το 2003 με τον τότε σύντροφό της Ray J. Σιγά - σιγά συμμετείχε σε διάφορες εκπομπές και σειρές. To όνομά της ωστόσο εκτοξεύθηκε στα ύψη μετά το γάμο της με τον Kanye West, με τον οποίο έχουν αποκτήσει και τρία παιδιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εδώ και πολλά χρόνια λοιπόν το όνομα της βρίσκεται συνεχώς στα trends, ενώ έχει λανσάρει πολλά προϊόντα, όπως άρωμα, βιντεοπαιχνίδια, ρούχα και καλλυντικά έχοντας κέρδη δισεκατομμυρίων.

Δεν είναι λίγες οι φορές ωστόσο που έχει βρεθεί στο επίκεντρο αρνητικών σχολίων εξαιτίας της υπερβολικής έκθεσης της προσωπικής της ζωή, των photoshop στις φωτογραφίες της, αλλά και του πλούτου της.

Το βίντεο μέσα από το γραφείο της

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πριν μερικές ημέρες, στο προφίλ της στο Tik Tok η Kim Kardashian δημοσίευσε ένα βίντεο δείχνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους το εσωτερικό του γραφείο της. Όλοι λοιπόν έπαθαν πλάκα!

Μέσα σε αυτό έχει κρεμάσει όλα τα εξώφυλλα περιοδικών που έχει κάνει, τρισδιάστατη απεικόνιση του ιδιωτικού της αεροπλάνου και του εγκεφάλου της, κρεβάτι για self tan αλλά και με κόκκινο φωτισμό, μανεκέν με τις αναλογίες της και όχι μόνο! Με λίγα λόγια δεν έχει τι να κάνει τα λεφτά της πλέον και τα ξοδεύει σε ό,τι της έρθει!

@kimkardashian

♬ original sound - Kim Kardashian
[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 202 / position2: 464
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb