ENTERTAINMENT

Λαμπάτος: Αλλαξε η ζωή του μέσα σε πέντε μέρες ‑ Το νέο σπίτι και οι προτάσεις για δουλειά

«Δεν μπορώ να το πιστέψω» λέει σε νέες δηλώσεις

Δημοσίευση ΙΑΝ 22, 2024
Λαμπάτος: Αλλαξε η ζωή του μέσα σε πέντε μέρες ‑ Το νέο σπίτι και οι προτάσεις για δουλειά

"Ο Γιώργος Λαμπάτος δέχεται «κύμα» βοήθειας από τον κόσμο που έμαθε πρόσφατα, τις συνθήκες ανέχειας, στις οποίες ζει τα τελευταία χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η συνέντευξη που έδωσε στην Espresso έκανε το δράμα του άνεργου ηθοποιού γνωστό, καθώς όσα είπε αναπαρήχθησαν σε μεγάλο βαθμό, σε ιστοσελίδες και τηλεοπτικές εκπομπές.

Ο Γιώργος Λαμπάτος μίλησε ξανά στην ίδια εφημερίδα, πέντε μέρες μετά την πρώτη συνέντευξη και αποκάλυψε, πόσο άλλαξε η ζωή του το τελευταίο διάστημα.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η ζωή μου άλλαξε σε τέτοιο βαθμό και με τέτοιο άμεσο τρόπο λόγω δημοσιότητας» είπε και στην πορεία επιβεβαίωσε ότι η οικογένεια του Γιώργου Βασιλείου του παραχώρησε το νέο του σπίτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σύζυγος και ο γιος του ηθοποιού αποφάσισαν να παραχωρήσουν στον ηθοποιό μια γκαρσονιέρα στην περιοχή του Αγίου Ελευθερίου Αχαρνών. «Είναι αλήθεια, και νιώθω τόσο λίγος μπροστά σε αυτή τη μεγαλοψυχία όλων αυτών των ανθρώπων που δεν ξέρω πώς θα τους ξεπληρώσω» δήλωσε ο Γιώργος Λαμπάτος.

Ακόμη, όπως αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα, ο Γιώργος Λαμπάτος έχει αρχίσει να δέχεται πολλές προτάσεις για δουλειά από μουσικά μεζεδοπωλεία (παίζει κιθάρα) στα δυτικά προάστια όσο και από θέατρα της Αθήνας. «Κάθε μέρα και κάποιος άλλος φύλακας άγγελος εμφανίζεται στη ζωή μου. Τελικά η ανθρωπιά δεν χάθηκε» αναφέρει ο Γιώργος Λαμπάτος.

Η ζωή στο υπόγειο των 15 τμ με 220 ευρώ τον μήνα

Ο Γιώργος Λαμπάτος αποκάλυψε τις δυσμενείς συνθήκες κάτω από τις οποίες ζει τα τελευταία χρόνια και τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Ο ίδιος μίλησε στην εφημερίδα Espresso, λέγοντας αρχικά: «Πέρασε από το μυαλό μου ακόμα και να αυτοκτονήσω. Ξέρεις τι είναι να καπνίζω ακόμα και αποτσίγαρα που βρίσκω στο δρόμο; Να μην έχω πολλές φορές ένα κομμάτι ψωμί; Μου είχαν κόψει το ρεύμα για ενάμιση χρόνο. Δεν είπα σε κανέναν τίποτα, από αξιοπρέπεια. Έπαιρνα την κιθάρα μου και με ένα κεράκι στο δωμάτιο τραγουδούσα παρέα με το σκυλάκι μου. Τι να πρωτοπληρώσεις με τα 220 ευρώ που παίρνω ως επίδομα; Τώρα είναι πάλι έτοιμοι να μου κόψουν ξανά το ρεύμα».

Ο Γιώργος Λαμπάτος τόνισε πως: «Δουλειά ζητάω, όχι ελεημοσύνη. Επιβιώνω με το ΚΕΑ των 150 ευρώ το μήνα συν το επίδομα ενοικίου που είναι 70 ευρώ. Δεν έχω χτυπήσει καμία πόρτα. Ντρέπομαι και δεν αισθάνομαι καλά να μιλήσω για όλα όσα βιώνω. Το επόμενο όμως βήμα είναι είτε να ζητήσω βοήθεια από το Σπίτι του Ηθοποιού, είτε να μείνω στο δρόμο. Έφτασα στο σημείο να χάσω την αξιοπρέπειά μου και να πέσω πολύ χαμηλά. Πέρασε από το μυαλό μου να δώσω τέλος στη ζωή μου, γιατί βλέπω την αδικία και βρίσκω συνεχώς μπροστά μου τοίχο».

Ο Γιώργος Λαμπάτος ανέφερε επίσης: «Οι γονείς μου μού άφησαν ένα σπιτάκι στην Πρέβεζα, το οποίο είναι υποθηκευμένο. Με την τράπεζα έκανα έναν διακανονισμό να δίνω 110 ευρώ το μήνα για να το σώσω και να έφευγα να πήγαινα εκεί να μείνω. Όμως πώς να το σώσω όταν το μήνα παίρνω 220 ευρώ; Κι έτσι το μόνο που έχω είναι όσα έχω εδώ μέσα σε αυτό το υπόγειο».

Στο τέλος της συνέντευξης, τόνισε πως: «Αυτό που με κρατάει στη ζωή είναι η κιθάρα μου και το ότι γράφω μουσική, αλλιώς θα είχα φουντάρει».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
10 / position1: 214 / position2: 585
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb