ENTERTAINMENT

Νικολέττα Ράλλη: Μάζεψε ελιές με την κόρη της στο χωριό

Η Νικολέττα Ράλλη πήγε στον Πλάτανο Αχαΐας με την κόρη της για να μαζέψουν ελιές

Δημοσίευση ΙΑΝ 21, 2024
Νικολέττα Ράλλη: Μάζεψε ελιές με την κόρη της στο χωριό

Η Νικολέττα Ράλλη και η μικρή Σοφία πήγαν στο αγαπημένο της χωριό, τον Πλάτανο Αχαΐας και βοήθησαν στο μάζεμα των ελιών. Η παρουσιάστρια μοιράστηκε στιγμιότυπα και σε αυτά ξεχώρισαν το θρεπτικό κολατσιό και φυσικά το στιλ της μικρούλας στη φύση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην πρώτη της ανάρτηση η Νικολέττα Ράλλη δημοσίευσε ένα βίντεο με στιγμιότυπα από την πρώτη της μέρα στο χωριό. «Χωριό Day 1: Λιομάζωμα» έγραψε. Σε αυτό η μικρή Σοφία με καρό τζάκετ και τζιν παντελόνι απολαμβάνει την επαφή με τη φύση.

View this post on Instagram

A post shared by Nikoletta Ralli (@nikolettaralli)

Στη δεύτερη ανάρτηση η παρουσιάστρια μοιράστηκε φωτογραφίες δικές της και της κόρης της στη φύση. Τη δεύτερη μέρα της ελαιοσυγκομιδής η μικρή Σοφία φόρεσε ροζ παντελόνι, γαλοτσάκια και καρό πουκαμισάκι.

«Σαν τη φύση δεν έχει🌳🏡 Είναι στιγμές που απορώ, τι κάνω (κάνουμε) στην Αθήνα;! Ρητορική ερώτηση προφανώς…την απάντηση την ξέρω…»

View this post on Instagram

A post shared by Nikoletta Ralli (@nikolettaralli)

Η Νικολέττα Ράλλη εκφράζει συχνά στις αναρτήσεις της την αγάπη της για τη φύση και το καλό φαγητό. Συχνά κάνει εκδρομές με την κόρη της στο χωριό, σε προορισμούς δίπλα στη θάλασσα ή στο βουνό.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 2362 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb