Βίντεο: Σούπερ γιαγιά 83 ετών πηγαίνει «τάπα» Porsche και Lamborghini

Η αγάπη για το γκάζι και την ταχύτητα δεν κοιτά χρόνια
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΑΝ 20, 2024
Βίντεο: Σούπερ γιαγιά 83 ετών πηγαίνει «τάπα» Porsche και Lamborghini

Η Sonja M. Heiniger, μια 83χρονη Ελβετίδα και ιδιοκτήτρια μιας εταιρείας υπηρεσιών διαδικτύου, έχει γίνει γνωστή προσωπικότητα στη σκηνή των αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αντί να αρκεστεί σε μια χαλαρή συνταξιοδότηση, συμμετέχει συχνά σε track days σε όλη την Ευρώπη, επιδεικνύοντας τις οδηγικές της ικανότητες με τη συλλογή της από σπορ αυτοκίνητα και υπεραυτοκίνητα.

Από το 2005, η Heiniger συμμετέχει ενεργά σε αγώνες Porsche Club στη Ζυρίχη και είναι κάτοχος μιας καταπράσινης Porsche 911 GT3 RS γενιάς 991.

Τα τελευταία χρόνια, βίντεο την έχουν καταγράψει να οδηγεί την GT3 RS στα όριά της σε φημισμένες ιταλικές πίστες όπως η Imola και η Monza.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόσφατα, ήρθε στην δημοσιότητα ένα βίντεο με την Heiniger να οδηγεί μια Lamborghini Gallardo Super Trofeo Stradale στη Monza, αποδεικνύοντας την αυτοπεποίθηση και τις ικανότητές της στην πίστα.

Το πάθος της Heiniger για τα αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων και η ατρόμητη προσέγγισή της στην οδήγηση στην πίστα έχουν συγκεντρώσει την προσοχή και τον θαυμασμό, τονίζοντας ότι η ηλικία δεν αποτελεί εμπόδιο για να απολαύσει κανείς τη συγκίνηση των γρήγορων αυτοκινήτων.

Και αν δεν το πιστεύετε, πατήστε το play στα video που ακολουθούν.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
7 / position1: 201 / position2: 495
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb