ENTERTAINMENT

Celebrity διαζύγια: Πώς χωρίζουν πλέον τα διάσημα ζευγάρια

We want prenup!
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Celebrity διαζύγια: Πώς χωρίζουν πλέον τα διάσημα ζευγάρια
collage

Όλοι, από βραβευμένους ηθοποιούς μέχρι αστέρες της ποπ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις, ανταλλάσσουν τη γαμήλια ευτυχία για διαδικασίες διαζυγίου, καθώς επιστρέφουν στα προγαμιαία συμβόλαιά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το διαζύγιο του Kevin Costner με την επί χρόνια σύζυγό του Christine Baumgartner τράβηξε την προσοχή των μέσων ενημέρωσης αυτό το καλοκαίρι, καθώς το ζευγάρι παζάρεψε τα πάντα και όλος ο κόσμος έμαθε ένα σωρό οικονομικές λεπτομέρειες στο δικαστήριο. Το διαζύγιο της Britney Spears ήταν σχετικά αθόρυβο. Το διαζύγιο όμως του Johnny Depp και της Amber Heard ήταν reality show.

Οι διάσημοι μπορεί να είναι πιο πρόθυμοι να διαρρεύσουν λεπτομέρειες κατά τη διάρκεια της διαδικασίας του διαζυγίου τους

Οι δικηγόροι διαζυγίων συνήθως συμβουλεύουν τους διάσημους πελάτες τους να κρατούν το στόμα τους κλειστό εν μέσω ενός χωρισμού, σύμφωνα με τον Christopher Melcher, δικηγόρο οικογενειακού δικηγόρου στην Καλιφόρνια που έχει εμπειρία με διαζύγια υψηλού προφίλ.

«Όταν έχεις ένα ζευγάρι διασημοτήτων, κάθε πλευρά κατανοεί την ανάγκη να κρατά τα πράγματα ήσυχα και ιδιωτικά, ώστε να μην καταστρέφει ο ένας το εμπορικό σήμα του άλλου στη διαδικασία», είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι δικηγόροι, επίσης, έχουν ένα κίνητρο να κρατούν μυστικές τις πιο ζουμερές λεπτομέρειες της σχέσης μέχρι να μπορέσουν να αποκαλύψουν στρατηγικά αυτές τις πληροφορίες σε μια δικαστική αίθουσα όπου μπορεί να ωφελήσουν νομικά τον πελάτη τους ενώπιον ενός δικαστή, είπε.

Αλλά στην εποχή μας στα social media, αυτό το ένστικτο μπορεί να είναι ξεπερασμένο. Και οι ολοένα και περισσότερο διαδικτυακοί και φανατικοί θαυμαστές μπορεί να επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο οι διασημότητες χειρίζονται τα διαζύγιά τους.

Καθώς ένας γάμος υψηλού προφίλ καταρρέει, οι εμπλεκόμενοι θέλουν να είναι οι πρώτοι που θα υποβάλουν αίτηση διαζυγίου ή θα εκδώσουν μια δημόσια δήλωση μήπως χάσουν τον έλεγχο τoυ αφηγήματος, είπε η Emma Telesca, ανώτερη δημοσιογράφος στο Anderson Group PR. Οταν ξεκινάς πρώτος τις δηλώσεις έχεις το πάνω χέρι.

Ίσως το πιο δραματικό διαζύγιο διασημοτήτων φέτος – ο χωρισμός μεταξύ του μουσικού Joe Jonas και της Sophie Turner – εξελίχθηκε γρήγορα σε ένα χάος μαχόμενων αφηγήσεων. Λίγο αφότου ο Jonas και ο Turner κυκλοφόρησαν μια πολύ εκλεπτυσμένη κοινή δήλωση στο Instagram που ανακοίνωναν το διαζύγιό τους τον Σεπτέμβριο, τα ταμπλόιντ άρχισαν να υποστηρίζουν ότι η αιτία του χωρισμού του ζευγαριού ήταν πως το μοντέλο... ήθελε απλώς να παρτάρει και όχι να φροντίζει τα παιδιά της (πόσο σεξιστικό).

Τα πράγματα έγιναν χειρότερα για τον Jonas καθώς το ζευγάρι μάλωνε στο δικαστήριο για το πού θα έπρεπε να ζουν οι δύο μικρές κόρες τους. Η Turner μήνυσε τον Jonas για να επιστρέψει τα παιδιά στην Αγγλία, όπου είπε ότι η οικογένεια είχε κάνει το «μόνιμο» σπίτι της, κατηγορώντας τον πρώην της ότι αρνήθηκε να δώσει τα διαβατήρια των κοριτσιών. «Αν κάποιος χρησιμοποιούσε αυτήν την επίθεση πριν από 10 ή 15 χρόνια, θα έλεγαν όλοι ότι ο άνδρας έχει δίκιο», είπε. «Αυτό δεν λειτουργεί τώρα» λέει η Emma Telesca, δημοσιογράφος στο Anderson Group PR.

Η καλύτερη επιλογή για την ελαχιστοποίηση της μακροπρόθεσμης ζημιάς στις εικόνες και την ψυχή των διασημοτήτων, είναι να συμφωνήσουν να παρουσιάσουν ένα γνήσιο, ενωμένο μέτωπο από την αρχή. Το πιο προφανές παράδειγμα της ενοποιημένης δήλωσης, ήταν η ανακοίνωση του «συνειδητού χωρισμού» της Gwyneth Paltrow και του Chris Martin το 2015.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
8 / position1: 378 / position2: 989
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb