ENTERTAINMENT

Ο διάσημος ηθοποιός που φημολογείται ότι είναι άστεγος ‑ «Μένω στο δρόμο», αποκάλυψε ο σταρ

Υπάρχει μια παρερμηνεία, όμως, σε όλο αυτό

Ο διάσημος ηθοποιός που φημολογείται ότι είναι άστεγος ‑ «Μένω στο δρόμο», αποκάλυψε ο σταρ
Nextweb Studio

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο Entertainment Tonight, ο Jason Momoa αποκάλυψε ότι θα πήγαινε στη Νέα Ζηλανδία για να γυρίσει την κινηματογραφική μεταφορά του Minecraft και ότι, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, η χώρα αυτή θα ήταν ουσιαστικά το σπίτι του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
View this post on Instagram

A post shared by Max (@streamonmax)

«Αδερφέ, δεν έχω καν σπίτι αυτή τη στιγμή», εξήγησε στη συνέντευξη, ενώ συζητούσε στην εκπομπή του Max On the Roam. «Μένω στο δρόμο».

«Μου αρέσει η ιδέα να είμαι απλώς με τους καθημερινούς ανθρώπους και να κάνω την τέχνη μου, που είναι τα γυρίσματα, και μετά να τους τα δείχνω», συνέχισε.

Προφανώς, κάποιοι παρερμήνευσαν αυτή τη δήλωση του Jason λέγοντας ότι αυτή τη στιγμή βιώνει έλλειψη στέγης - κάτι που τώρα αποφάσισε να διευκρινίσει δημόσια ο ηθοποιός.

View this post on Instagram

A post shared by Aquaman Movie (@aquamanmovie)

Σε συνέντευξή του στο People, ο Jason έβαλε τα πράγματα στη θέση τους: «Δεν έχω απλώς σπίτι. Δεν είμαι άστεγος», αστειεύτηκε. «Έχω ένα ωραίο τρέιλερ». «Όλοι λένε «Ο Jason Momoa είναι άστεγος». Εγώ λέω «Χαλαρώστε. Έχω έναν γ@$ημένο υπνόσακο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Jason πρόσθεσε επίσης ότι δεν υπήρξε ποτέ ιδιοκτήτης σπιτιού, κάτι που είναι εξαιρετικά γνώριμο για τον μέσο άνθρωπο. Παρόλα αυτά, δήλωσε ότι προβλέπει ότι θα αγοράσει ένα σπίτι κάποια στιγμή.

«Δεν έχω αγοράσει ποτέ σπίτι μέχρι τώρα, οπότε είμαι ενθουσιασμένος ότι μια μέρα θα το κάνω», είπε, προτού πει ότι φαντάζεται τι θα πουν τελικά οι άνθρωποι όταν ανακαλύψουν ότι αγόρασε ένα σπίτι: Κάτι σαν... «Ο Jason Momoa αγόρασε σπίτι. Τέλεια. Έχει ένα μαξιλάρι τώρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 2082 / position2: 4541
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb