ΜΟΔΑ

Τα δερμάτινα κομμάτια που δεν είναι πια στη μόδα

Τα do`s και τα dont`s για φέτος
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Τα δερμάτινα κομμάτια που δεν είναι πια στη μόδα
Φωτογραφία από Anastasiya Lobanovskaya

Double denim; Yes. Double leather? Absolutely not. Αυτό φαίνεται να είναι το ηχηρό μήνυμα το 2024, με διασημότητες, influencers και καθημερινούς ανθρώπους να απομακρύνονται από το να συνδυάσουν δερμάτινα παντελόνια με δερμάτινα σακάκια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι ξεκάθαρο να δούμε γιατί, επίσης - τα ρούχα μπορούν φαινομενικά να γίνουν ένα όταν φοριούνται μαζί, κάνοντας κάθε μεμονωμένο κομμάτι να χάσει τη γοητεία του. 

Πρώτα, βρείτε το κατάλληλο χρώμα δέρματος για εσάς. Ενώ το μαύρο είναι κλασικό, άλλα χρώματα μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε το στυλ σας, ενώ παράλληλα υιοθετείτε την τάση αυτού του υλικού.

Έχετε μια fun προσωπικότητα, για παράδειγμα; Δοκιμάστε το κίτρινο δέρμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ειστε πιο κλασικές δοκιμάστε το ταμπά, το οποίο αποπνέει απαλό πάθος - την τέλεια διάθεση. Αφού επιλέξετε το χρώμα σας, εξετάστε το φινίρισμα του δέρματος.

Είναι γυαλιστερό ή ματ; Το καθένα έχει τις ιδανικές του χρήσεις. Εάν το ντύσιμό σας είναι αρκετά ματ ή σιωπηλό, μια πιο λαμπερή, δερματινη τσάντα είναι το τέλειο statement κομμάτι.

Από την άλλη πλευρά, τα ματ δερμάτινα παντελόνια θα μπορούσαν να συνδιαστούν με ένα αστραφτερό τοπ, ή παπούτσια που ξεχωρίζουν. Τέλος, ενώ τα oversized όλα είναι η μεγαλύτερη τάση της μόδας του 2024, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην εφαρμογή του δέρματός σας. Οι υπερμεγέθεις δερμάτινες τσάντες και οι πολύ ψηλές μπότες είναι κομψές, αλλά τα πολύ φαρδιά δερμάτινα μπουφάν ή τα παντελόνια δεν φαίνονται καλά σε κανένα σωματότυπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
5 / position1: 167 / position2: 449
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb