ΜΑΛΛΙΑ

Το Vintage Brunette είναι ένα από τα αγαπημένα μας χρώματα για τον χειμώνα 2024

Διαχρονική και υπέροχη απόχρωση
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Το Vintage Brunette είναι ένα από τα αγαπημένα μας χρώματα για τον χειμώνα 2024
collage

Μια πλούσια, βαθιά και σοκολατένια μελαχρινή απόχρωση για το χειμώνα μπορεί να μην ακούγεται πρωτοποριακή, αλλά υπάρχει κάτι κλασικό και διαχρονικό - γνωστό και ως ήσυχη πολυτέλεια - στη φυσική απόχρωση του καφέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που είναι ένα από τα αγαπημένα μας χρώματα μαλλιών για τον χειμώνα του 2024. Ο κομψός και ματ vintage τόνος θυμίζει την εποχή των ρετρό ταινιών και εντυπωσιάζει με την απλότητά του.

«Πιστεύω ότι αυτή η συγκεκριμένη απόχρωση είναι μοντέρνα γιατί είναι το αντίθετο από τις ζεστές βουτυρένιες ξανθιές και χάλκινες υψηλής συντήρησης που έχουμε δει», είπε η Emaly Baum, colourist και ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου Beauty Supply της Νέας Υόρκης, στο Byrdie. . "Είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να κάνεις μια δραματική αλλαγή αλλά να φαίνεσι φυσική και φρέσκια"

Το Vintage Brunette είναι κομψο, μινιμαλιστικο και σαγηνευτικο! Στην πραγματικότητα, δεν βλέπουμε teasylights, ανταύγειες ή balayage με αυτήν την τάση, είναι μια απλή, κομψή επιλογή σε καθαρή φόρμα, κάθε μήκος, κάθε στυλ! Σκεφτείτε την Olivia Rodrigo και τη Mila Kunis. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
2 / position1: 213 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb