ΔΙΑΤΡΟΦΗ

To viral πρωινό της Meghan Markle

Θα σε γεμίσει ενέργεια και θα σε κρατήσει γεμάτη για ώρες
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
To viral πρωινό της Meghan Markle
collage

Την τελευταία δεκαετία περίπου, πιθανότατα έχετε ακούσει, έχετε δει, ακόμη και αγοράσει ένα μπολ acai - ένα πιάτο γεμάτο με έντονο μωβ, πουρέ φρούτων acai που είναι γεμάτο με ξηρούς καρπούς, φρούτα και άλλα νόστιμα συστατικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το μόνο πρόβλημα με αυτό το πεντανόστιμο γεύμα (εκτός από την πιθανότητα να ψάξατε αρχικά την προφορά του "acai") είναι ότι είναι ακριβό αν το αγοράσετε απ'έξω!

Αν θέλετε να μάθετε πώς να φτιάξετε ένα οικονομικό μπολ acai στο σπίτι, η Meghan Markle έχει μια σουπερ συνταγή για να λάβεις με τη μια τροφές πλούσιες σε καλούς υδατάνθρακες, πρωτεΐνες, λιπαρά οξέα, ενώ περιέχει ίχνη από βιταμίνες, μέταλλα & ιχνοστοιχεία.

Όπως έχουμε πει προηγουμένως, αγαπάει το φαγητό και ψάχνεται συνεχώς γύρω από λιχουδιές πρωινού, όπως πουτίγκα με σπόρους chia έως ένα εορταστικό κοκτέιλ διακοπών που τυχαίνει να είναι και vegan. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η συνταγή της Markle είναι ένα εξαιρετικό πρότυπο επειδή πολλά αντικείμενα είναι εναλλάξιμα. Για παράδειγμα, προτιμά το γάλα αμυγδάλου, αλλά μπορείτε εύκολα να αντικαταστήσετε το γάλα βρώμης, με γάλα σόγιας ή κανονικό.

Γεμίζει το μπολ της με μούρα και κομμένες μπανάνες, αλλά μπορείτε να τα προσαρμόσετε τα φρούτα ανάλογα με αυτό που έχετε στη διάθεσή σας. Αλλάξτε τις προτιμήσεις της για τραγανές προσθήκες όπως granola, κομματάκια σοκολάτας με ψιλοκομμένους ξηρούς καρπούς.

Το Acai Bowl της Meghan Markle

Συστατικά
1 πακέτο acai
1/3 φλιτζάνι γάλα αμυγδάλου
1/2 μπανάνα
Μια χούφτα κατεψυγμένα και φρέσκα μούρα
Νιφάδες καρύδας
Μέλι
για έξτρα ενέργεια μισό κουταλάκι βασιλικό πολτό

Οδηγίες
Ανακατέψτε το πακέτο acai με το γάλα αμυγδάλου, το βασιλικό πολτό, την μπανάνα και τα μούρα για να δημιουργήσετε ένα παχύρρευστο μείγμα. Περιχύνετε με νιφάδες καρύδας, φρέσκα μούρα, μπανάνα σε φέτες, λίγο μέλι και σερβίρετε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
7 / position1: 164 / position2: 634
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb