ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Τα 5 πιο μελαγχολικά ζώδια

Είναι τύποι ευαίσθητοι, σοβαροί και υπεραναλυτικοί
AstroGirl
Τα 5 πιο μελαγχολικά ζώδια
Φωτογραφία από Naro K

Οι άνθρωποι που είναι μελαγχολικοί είναι ευαίσθητοι, αυτοαναλυτικοί, σοβαροί και συχνά αισθάνονται παρεξηγημένοι...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Ενδεχομένως ο Παρθένος να είναι μια μελαγχολική προσωπικότητα, που ηρεμεί όταν τα πράγματα βρίσκουν τη θέση τους, την τάξη σε έναν χαοτικό κόσμο, την ησυχίας και την ποιότητα. Οι Παρθένοι δεν ασχολούνται με πράγματα που δεν έχουν πραγματική αξία. Χρειάζονται κάποια ουσία για να το υποστηρίξουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι Σκορπιοί τείνουν να παίρνουν τις σχέσεις τους πολύ σοβαρά. Προτιμούν να γνωρίσουν κάποιον σε βαθύτερο επίπεδο παρά να έχουν κάτι απλό. Οι Σκορπιοί είναι ενδοσκοπικοί και συχνά αισθάνονται παρεξηγημένοι. Είναι περήφανοι για τον εαυτό τους και τα επιτεύγματά τους. Έχουν ξεκάθαρες διαθέσεις και είναι πιθανό να φύγουν αν αισθάνονται καταβεβλημένοι ή αν η ζωή τους γίνει πολύ περίπλοκη.

ΙΧΘΥΣ (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Οι Ιχθύες είναι ένα άλλο ευαίσθητο ζώδιο και τείνουν να αισθάνονται τα πράγματα σε εξαιρετικά βαθύ επίπεδο. Αυτά τα άτομα τείνουν να έχουν απλά γούστα και ξέρουν τι τους αρέσει και τι δεν τους αρέσει. Αυτό μπορεί να ισχύει ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τέχνη, καθώς τους αρέσουν τα απλά σχήματα, χρώματα και μορφές. Οι Ιχθύες μπορεί εύκολα να πληγωθούν και θα επικεντρωθούν σε προηγούμενες σχέσεις, αναρωτιούνται τι πήγε στραβά και πώς θα μπορούσαν να είχαν κάνει καλύτερα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Οι Καρκίνοι έχουν τόσα πολλά συναισθήματα και δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να τα αντιμετωπίσουν. Η ευαισθησία τους μπορεί να είναι ένδειξη μελαγχολικής προσωπικότητας. Οι Καρκίνοι μπορεί να βρεθούν απροσδόκητα να κλαίνε σε πράγματα όπως διαφημίσεις, ρομαντικές κωμωδίες και ακούγοντας ένα όμορφο μουσικό κομμάτι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Στους Αιγόκερους αρέσουν οι αλλοι άνθρωποι, αλλά προτιμούν να είναι το αφεντικό του εαυτού τους ή/και να εργάζονται μόνοι τους. Δουλεύοντας μόνοι τους, έχουν τον πλήρη έλεγχο του έργου και δε χρειάζεται να εξαρτώνται από άλλους για να κάνουν καλά τη δουλειά τους. Μπορούν να χωθούν τόσο πολύ μέσα στη δουλειά τους που να χάνουν τη ζωή που συμβαίνει γύρω... Ισως και καμιά φορά να έχουν ανάγκη την απομόνωση και την ενδοσκόπηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
10 / position1: 61 / position2: 425
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb