ΕΞΟΔΟΣ

Το Veganuary Party έφτασε στην Ελλάδα!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα έρχεται επίσημα το Veganuary, η καμπάνια που καλεί διεθνώς τον κόσμο να δοκιμάσει να γίνει Vegan τον Ιανουάριο - και όχι μόνο!

Δημοσίευση ΙΑΝ 21, 2024
Το Veganuary Party έφτασε στην Ελλάδα!

Η Vegan Life NGO ως επίσημος συνεργάτης του Veganuary δημιούργησε ένα ελληνικό καθημερινό newsletter που σε υποστηρίζει, επί 31 ημέρες, στη γνωριμία σου με το vegan τρόπο ζωής, μέσα από συμβουλές, ιδέες και συνταγές! Γίνε Vegan αυτό τον Ιανουάριο με την πρόκληση Veganuary!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λάβε μέρος στο https://www.veganlife.gr/try-vegan και μάθε τα πάντα για τη φυτική διατροφή, τα δικαιώματα των ζώων και την προστασία του περιβάλλοντος.

Ακόμη, στο πλαίσιο του ελληνικού Veganuary, η Vegan Life NGO βρίσκεται όλο τον Ιανουάριο σε ένα μοναδικό Pop Up Store στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης, όπου μπορείς να βρεις ethically made μπλουζάκια, κάλτσες και νεσεσέρ, βιβλία για το vegan τρόπο ζωής, και φυσικά μέλη της ομάδας που θα σου απαντήσουν σε κάθε ερώτηση που έχεις για το βιγκανισμό! Τέλος, το Veganuary κλείνει με μία μοναδική εκδήλωση - party με τον τίτλο «Athens goes Vegan: The Veganuary Party» στις 27 και 28 Ιανουαρίου, από τις 13:00 έως τις 23:00 στο Αίθριο της Δημοτικής Αγοράς της Κυψέλης με ελεύθερη είσοδο.

Εκεί θα βρεις δεκάδες λαχταριστές επιλογές φαγητού και γλυκού, ανεβαστική μουσική, μοναδικά κοκτέιλ, vegan καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης, αλλά και εργαστήρια για να μάθεις να μαγειρεύεις 100% φυτικά. Σε περιμένουμε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 204 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb