ENTERTAINMENT

Mia Goth: Μήνυση από κομπάρσο ταινίας επειδή τον κλώτσησε στο κεφάλι

Ο άνδρας ισχυρίστηκε ότι αισθάνθηκε πονοκεφάλους και παραλίγο να λιποθυμήσει δύο φορές ενώ οδηγούσε σπίτι
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΑΝ 13, 2024
Mia Goth: Μήνυση από κομπάρσο ταινίας επειδή τον κλώτσησε στο κεφάλι

Η σύζυγος του Σάια ΛαΜπέφ, Μία Γκοθ, μηνύεται από έναν κομπάρσο μιας ταινίας επειδή φέρεται να τον κλώτσησε στο κεφάλι επίτηδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένας άνδρας που είχε επιλεγεί για να παίξει έναν μικρό ρόλο στο «MaXXXine» κατέθεσε μήνυση για ξυλοδαρμό και παράνομη απόλυση εναντίον της ηθοποιού, του σκηνοθέτη της ταινίας τρόμου, Τι Γουέστ, και της εταιρείας παραγωγής της, A24, ανέφερε την Παρασκευή το TMZ.

Ο ηθοποιός του παρασκηνίου, τον οποίο το πρακτορείο δεν κατονομάζει, ισχυρίστηκε ότι τα πράγματα έγιναν χειροπιαστά πέρυσι κατά τη διάρκεια ενός νυχτερινού γυρίσματος.

Σύμφωνα με τον άνδρα, γύριζαν μια σκηνή που απαιτούσε να φορέσει ρόμπα και να καλυφθεί με ψεύτικο αίμα, ενώ ήταν ξαπλωμένος στο χώμα και παρίστανε τον νεκρό για αρκετές ώρες, «υπομένοντας μυρμήγκια και κουνούπια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είπε ότι η Γκοθ έπρεπε να τρέξει δίπλα του, να τον πατήσει, να τον κοιτάξει και να συνεχίσει να τρέχει.

Αλλά αφού φέρεται ότι «παραλίγο να τον πατήσει», ο ηθοποιός ισχυρίστηκε ότι η 30χρονη ηθοποιός - η οποία πρωταγωνίστησε επίσης ως Maxine Minx στο «X» και στο «Pearl» - προειδοποιήθηκε να είναι προσεκτική.

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της επόμενης λήψης, η ηθοποιός φέρεται να τον «κλώτσησε» σκόπιμα στο κεφάλι με την μπότα της. Ισχυρίστηκε ότι η υποτιθέμενη κλωτσιά προκάλεσε σοβαρό πόνο και δυσκαμψία στον αυχένα, αλλά ότι δεν παρασχέθηκε ιατρική βοήθεια στο πλατό. Ο κομπάρσος ισχυρίστηκε επίσης ότι η Γκοθ τον πλησίασε αργότερα στο μπάνιο, όπου τον «χλεύασε, κορόιδεψε και υποτίμησε» πριν τον προκαλέσει να κάνει κάτι γι' αυτό.

Ο άνδρας ισχυρίστηκε ότι αισθάνθηκε πονοκεφάλους και «παραλίγο να λιποθυμήσει δύο φορές» ενώ οδηγούσε στο σπίτι και ότι οι γιατροί αργότερα του είπαν ότι είχε υποστεί διάσειση.


Ο ηθοποιός ισχυρίστηκε επίσης ότι το ψεύτικο αίμα είχε κολλήσει στο σώμα του, οπότε το ξεφλούδισμα της ρόμπας προκάλεσε επιπλέον πόνο.

Ισχυρίστηκε ότι απολύθηκε λίγο μετά το υποτιθέμενο περιστατικό. Ο άνδρας ζητά αποζημίωση τουλάχιστον 500.000 δολαρίων, καθώς και ποινικές αποζημιώσεις.

Η Γκοθ μοιράζεται με τον σύζυγό της, Σάια ΛαΜπεφ, μια κόρη 1 έτους με το όνομα Ίζαμπελ.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
9 / position1: 807 / position2: 1201
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb