ENTERTAINMENT

Μοιάζουν να μην έχουν τίποτα κοινό κι όμως ήταν ζευγάρι για τρία χρόνια στα 00s

Τώρα αυτός είναι παντρεμένος με τέσσερα παιδιά και πολύ ερωτευμένος

Μοιάζουν να μην έχουν τίποτα κοινό κι όμως ήταν ζευγάρι για τρία χρόνια στα 00s
Nextweb Studio

Για ένα εύλογο χρονικό διάστημα, η ηθοποιός Emily Blunt και ο τραγουδιστής Michael Bublé ήταν πολύ ερωτευμένοι και βρίσκονταν σε σχέση από το 2005 έως το 2008.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ζευγάρι έβγαινε για τρία χρόνια μετά τη γνωριμία τους στα παρασκήνια σε μια από τις συναυλίες του τραγουδιστή του «Haven't Met You Yet» το 2005. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, εμφανίστηκαν ο ένας δίπλα στον άλλο σε πολλές εκδηλώσεις και σόου στο κόκκινο χαλί, προτού χωρίσουν το 2008.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σχέση τους δεν έμοιαζε πάντα με ιστορία αγάπης. Με τις φήμες για απιστία να κυκλοφορούν τόσο πριν όσο και μετά τον χωρισμό τους, οι θαυμαστές έμειναν με πολλά ερωτήματα αναπάντητα.

«Δεν τελείωσε λόγω απιστίας», διευκρίνισε κάποτε ο Buble. «Τελείωσε γιατί δεν ήμασταν κατάλληλοι ο ένας για τον άλλον και τώρα βρισκόμαστε ακριβώς εκεί που πρέπει να είμαστε στη ζωή μας». Αργότερα ο Bublé είπε στο eTalk ότι ήταν «μ@λάκας» στα νεανικά του χρόνια και ήταν «απρόσεκτος και απερίσκεπτος με τις καρδιές των γυναικών με τις οποίες ήταν μαζί.

Σήμερα, η Emily Blunt έχει δύο παιδιά και είναι παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό, John Krasinski, ενώ ο Buble έχει πανρευτεί την Αργεντινή ηθοποιό κι μοντέλο, Luisana Lopilato με την οποία έχει δύο γιους και δύο κόρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 151 / position2: 601
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb