ΟΜΟΡΦΙΑ

Tι είναι το botox μαλλιών και πότε πρέπει να το κάνεις

Όσες κάνουν, το προτιμούν συχνά
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Tι είναι το botox μαλλιών και πότε πρέπει να το κάνεις
@matildadjerf

Εάν αναζητάτε τα πιο κομψά, λαμπερά μαλλιά χωρίς πολλή προσπάθεια, τότε ίσως θέλετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο μιας θεραπείας μπότοξ μαλλιών. Μην ανησυχείτε: Το ίδιο το όνομα είναι εντελώς παραπλανητικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καμία βελόνα δεν θα μπει καθόλου στο τριχωτό της κεφαλής σας! 

«Το μπότοξ μαλλιών είναι μια 100 τοις εκατό θεραπεία βαθιάς περιποίησης που θα διατηρήσει την υφή των μαλλιών σας ανέπαφη ενώ τα αφήνει πιο λεία και ενυδατωμένα από πριν», λέει η Kayla Ciambrone, hair stylist από τη Φλόριντα στο Salon Gaudi, όπου κάνει τακτικά μπότοξ μαλλιών.

«Το όνομα προέρχεται από τον τρόπο που λειτουργεί το προϊόν, ως filler για μεμονωμένες ίνες μαλλιών, σφραγίζοντας τις σχισμένες άκρες και χαρίζοντας στα μαλλιά νέα λείανση και πληρότητα για μείωση του φριζαρίσματος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν οι τρίχες σας φαίνονται λίγο αδύνατες - ή όταν αισθάνεστε ότι η ζέστη και το άγχος έχουν προκαλέσει κάποια έντονη φθορά ή ζημιά - το botox μαλλιών μπορεί να σας βοηθήσει να γυρίσετε το ρολόι πίσω και να κάνετε επαναφορά. Όπως και κάθε άλλη θεραπεία όμως, είναι καλή ιδέα να εξοικειωθείτε με τη διαδικασία για να αποφασίσετε αν είναι κατάλληλη για εσάς.

Το botox αυτο είναι ουσιαστικά ένα μη χημικό συμπύκνωμα που μπορεί να περιλαμβάνει συστατικά όπως βιταμίνη Β5, βιταμίνη Ε, σύμπλεγμα κολλαγόνου, αντιοξειδωτικά.

Σύμφωνα με την Ciambrone, αυτά τα συστατικά θρέφουν τα μαλλιά σας, καταπολεμώντας τις ελεύθερες ρίζες για την καταπολέμηση των σημαδιών της γήρανσης. Το κολλαγόνο βοηθά στην περαιτέρω αποκατάσταση των μαλλιών σας, ενώ τα έλαια στη θεραπεία βοηθούν στην απαλότητα και τη σφράγιση της επιδερμίδας της τρίχας.

Μόλις έρθει η ώρα να ξεπλύνετε το προϊόν, ο κομμωτής σας θα χρησιμοποιήσει ένα ειδικό σαμπουάν και μαλακτικό που εξισορροπεί το pH. «Τα μαλλιά σου στεγνώνουν με πιστολάκι και ισιώνονται και δεν μπορούν να βραχούν για τουλάχιστον 48 ώρες», λέει. «Συνιστώ 72 ώρες, αν ο πελάτης μπορεί να περιμένει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
7 / position1: 66 / position2: 572
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb