ENTERTAINMENT

Πώς είναι σήμερα η σταρ του Baywatch, Yasmine Bleeth: Πέρασε μια ταραχώδη ζωή

Eκανε τον ανδρικό πληθυσμό να παραληρεί με την εκρηκτική εμφάνισή της στη σειρά
Γράφει η MATINA KONTOY
Πώς είναι σήμερα η σταρ του Baywatch, Yasmine Bleeth: Πέρασε μια ταραχώδη ζωή
Nextweb studio

Πριν από λίγες ημέρες οι φωτογράφοι απαθανάτισαν τη 55χρονη σήμερα, Yasmin Bleeth στο Λος Άντζελες. Eίχαμε πολύ καιρό να την δούμε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Yasmine Bleeth αποφεύγει τα τελευταία χρόνια τις δημόσιες εμφανίσεις, με τον φακό να την απαθανατίζει σε βόλτα της στο Λος Άντζελες, ντυμένη casual, για να συναντήσει μία φίλη της.

Η ηθοποιός είναι περισσότερο γνωστή για το ρόλο της ναυαγοσώστριας Caroline Holden στο «Baywatch» από το 1993 έως το 1997. Εμφανίστηκε σε περισσότερα από 70 επεισόδια —σε όλα φορώντας το εμβληματικό κόκκινο μαγιό— μαζί με τους Pamela Anderson, David Hasselhoff, Carmen Electra και Nicole Eggert.
Η Νεοϋορκέζα ηθοποιός, η οποία ξεκίνησε την καριέρα της σε ηλικία μόλις 10 μηνών, καθώς συμμετείχε σε διαφήμιση για το σαμπουάν Johnson & Johnson. Έχει επίσης δουλέψει στο παρελθόν στο «Ryan’s Hope» και το «Nash Bridges» δίπλα στον Don Johnson από το 1996 έως το 2001.

View this post on Instagram

A post shared by Yasmine Bleeth (@yasmine_bleeth_)

Η αρχή του τέλους της σύντομης καριέρας της ξεκίνησε όταν απολύθηκε από το cast του Baywatch, το 1997, εξαιτίας του εθισμού της στα vαρκωτικά.
Ο σεναριογράφος Douglas Schwartz, σε συνέντευξή του το 2012 αναφέρθηκε στην Bleeth, μιλώντας για το πώς τα προβλήματα κατάχρησης ουσιών καθιστούσαν πρόκληση για τους συγγραφείς και τους παραγωγούς να συνεργαστούν μαζί της.
«Είχαμε ένα θέμα με τη Yasmine Bleeth, η οποία έκανε vαρκωτικά εκείνη την εποχή, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τα προβλήματα και τους τσακωμούς που είχε με τους εκάστοτε συντρόφους της. Η χρήση vαρκωτικών την έκανε να αργεί ή να μην εμφανίζεται καθόλου στα γυρίσματα, ενώ όταν εμφανιζόταν, διέκοπτε το γύρισμα και τσακωνόταν στο τηλέφωνο με τη σχέση της. Η ασυνέπειά της ήταν αυτή που οδήγησε την παραγωγή στην απόφαση να την απολύσει».

Στις αρχές του 2000 μπήκε σε κλινική απεξάρτησης για να αντιμετωπίσει τον εθισμό της στην κοκαΐvη. Εκεί γνώρισε και τον σύζυγό της, τον επιχειρηματία Paul Cerrito. Ένα χρόνο αργότερα συνελήφθη στο Ντιτρόιτ για κατοχή vαρκωτικών. Οι αρχές βρήκαν στο αυτοκίνητό της σύριγγες με ενέσιμη κοκαΐvη. Παραδέχτηκε την ενοχή της για οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών και καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκισης με αναστολή.

View this post on Instagram

A post shared by Yasmine Bleeth (@yasmine_bleeth_)

Το 2003 έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο «Glamour», στο οποίο μίλησε για το πρόβλημα του εθισμού αλλά και την καριέρα της.
«Η σχέση που είχα εξ αποστάσεως με τον Paul Cerrito με έκανε να νιώθω ανασφάλεια και να έχουμε συγκρούσεις. Ακούς για ανθρώπους που είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον και ήθελα να είμαι ένας από αυτούς τους ανθρώπους. Κουράστηκα να νιώθω πληγωμένη. Έχασα την πίστη στην αγάπη. Ήθελα απλώς να νιώσω ξανά καλά. Και πίστευα ότι ο πιο εύκολος τρόπος για να νιώσω καλά ήταν οι ουσίες. Μόλις άρχισα να παίρνω vαρκωτικά μόνη, σταμάτησα να βλέπω τους φίλους μου. Kαι μετά σταμάτησα να τους απαντάω στο τηλέφωνο εντελώς. Η κοκαΐvη με διευκόλυνε στα προβλήματα που εξακολουθούσα να αντιμετωπίζω. Όσον αφορά την κοκαΐvη, δε σκέφτηκα τα προβλήματα που μπορεί να μου δημιουργούσε, γιατί δεν ένιωθα πλέον πόνο. Τα vαρκωτικά ήταν σαν να παραγγέλνω delivery φαγητό. Έκανα ένα τηλεφώνημα και ερχόταν στην πόρτα μου», έγραφε χαρακτηριστικά.

Στο βιβλίο της, περιέγραψε επίσης πώς τα vαρκωτικά είχαν επηρεάσει το σώμα της. Ένας γιατρός ανακάλυψε ότι η χρήση vαρκωτικών την είχε οδηγήσει σε γάγγραινα. «Είχα μια μόλυνση που είχε ‘φάει’ εντελώς το εσωτερικό της μύτης μου», περιγράφοντας τόσο γλαφυρά το πρόβλημα με τη μύτη της.

Ο γιατρός της την ενημέρωσε για τη σοβαρότητα της λοίμωξης, η οποία, αν αφεθεί χωρίς θεραπεία, θα μπορούσε να είχε φτάσει στον εγκέφαλό της και να την οδηγήσει στο θάvατο.

Παρά το γεγονός ότι ο εθισμός της Yasmine Bleeth κατέστρεψε την καριέρα της και επηρέασε ριζικά τη ζωή της, είχε ακόμα ένα ισχυρό σύστημα υποστήριξης, τον μπαμπά της. Το πρόβλημά της δεν επηρέασε τη μεταξύ τους σχέση, «Στην πραγματικότητα, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, με το μπαμπά μου ήμασταν πιο κοντά από ποτέ και παρόλο που προσπάθησα να απομακρυνθώ, εκείνος επέστρεψε με το ζόρι στη ζωή μου. Είμαι πολύ τυχερή γυναίκα».

Όμως η αντίδραση του πατέρα της απέναντί της, όταν την παρέλαβε το 2001, στο αεροδρόμιο μετά από ταξίδι της στο Λος Άντζελες, την έκανε να συνειδητοποιήσει ότι έπρεπε να αλλάξει τη ζωή της και να ξεπεράσει τον εθισμό της. «Όταν αντίκρισε το πρόβλημα που είχα με τη μύτη μου εξαιτίας των vαρκωτικών, με κοίταξε και άρχισε να κλαίει, δεν άντεξε την εικόνα. Είχα χάσει πάρα πολλά κιλά και ήμουν πρησμένη. Βλέποντας την έκφραση στο πρόσωπό του ένιωσα πολύ άσχημα και σκέφτηκα για πρώτη φορά τις συνέπειες που έχουν οι πράξεις μου».

View this post on Instagram

A post shared by Yasmine Bleeth (@yasmine_bleeth_)


Η τελείως διαφορετική πορεία της ζωής της σήμερα

Αν και τη δεκαετία του ’90 ήταν πολύ διάσημη, τα επόμενα χρόνια είχαμε πολύ λίγες πληροφορίες για τη ζωή της, καθώς μετά την απόσυρσή της από την υποκριτική έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το 2021 επέστρεψε στην υποκριτική με μία εμφάνιση στην κωμωδία "Whack the Don" και είναι παντρεμένη εδώ και δύο δεκαετίες με τον Paul Cerrito.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 310 / position2: 10495
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb