STYLE

Wedding Trends: Οι τάσεις στους γάμους του 2024

Kάποιες είναι αμφιλεγόμενες για πολλούς
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Wedding Trends: Οι τάσεις στους γάμους του 2024
@beckrocchiphotography

Ο διάσημος wedding account στο Instagram @wedshed έβγαλε από την κρυστάλλινη σφαίρα τα δεδομένα του για το επόμενο έτος, δημοσιεύοντας τις προβλέψεις του για τις μεγαλύτερες τάσεις το 2024.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιγότερα γαμήλια πάρτι.

Εκτός από τη δημοτικότητα των αποδράσεων και των μικρότερων, πιο οικείων, χαμηλών τόνων γάμων το 2023, φαίνεται ότι πολλοί άνθρωποι μειώνουν τον αριθμό των ανθρώπων που έχουν δίπλα τους τη μεγάλη μέρα 

Microweddings

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με το WedShed, μπορούμε να περιμένουμε να δούμε περισσότερους μικροσκοπικούς γάμους το 2024. Όλο και περισσότερα ζευγάρια παίρνουν την σκόπιμη απόφαση να φιλοξενήσουν μικρές, φιλικές συγκεντρώσεις όπου εστιάζουν σε μικρότερης κλίμακας γλέντια με λίγους και εκλεκτούς. Και πολύ πιο καλόγουστους! 

Απλές ανθοδέσμες... ή καθόλου

Η ανθοδέσμη είναι επίσημα νεκρή, φίλοι. Ενώ οι εγκαταστάσεις λουλουδιών είναι πολύ της μόδας, το WedShed προβλέπει ότι τα ζευγάρια θα συνεχίσουν να παραλείπουν τις παραδόσεις που βαρέθηκαν - είτε πρόκειται για παραδόσεις όπως το κόψιμο τουρτας και ναι, ακόμη και τη νυφική ανθοδέσμη. Ορισμένες νύφες θα πάνε για μικρότερες ανθοδέσμες, άλλες θα τις παρατήσουν τελείως.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Big day, your way 💪✨. (@wedshed)

Τέρμα στις λίστες γάμου

Είτε ζητούν μια δωρεά για το ταμείο του honeymoon είτε για να βοηθήσουν στην αγορά ενός σπιτιού, όλα έχουν να κάνουν με το να επιτραπεί στα ζευγάρια να συγκεντρώσουν χρήματα για αυτό που πραγματικά θα χρειαστούν (και θα χρησιμοποιήσουν).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Big day, your way 💪✨. (@wedshed)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
6 / position1: 44 / position2: 289
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb