ENTERTAINMENT

Η διατροφή της Taylor Swift είναι τέλεια για να την ακολουθήσεις

Παν μέτρον άριστον
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Η διατροφή της Taylor Swift είναι τέλεια για να την ακολουθήσεις
Ιnstagram

Αν αναρωτιέσαι για το φαγητό που τροφοδοτεί την ενέργεια της Taylor Swift, θα θελήσεις να ρίξεις μια ματιά στο τι πραγματικά τρώει σε μια μέρα και πώς γυμνάζεται για να αντέχει τις τρίωρες συναυλίες της σε όλη την tour της!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Swift έχει αποκαλύψει πολλά από τα τρόφιμα που τρώει σε συνεντεύξεις όλα αυτά τα χρόνια. Στο παρελθόν, δημοσίευε πολλές φωτογραφίες με φαγητό και ποτό στα social media. Ωστόσο, το 2017 διέγραψε κάθε ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Instagram για να προωθήσει το νέο της άλμπουμ «Reputation». Οι άλλοι λογαριασμοί της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν επίσης αφεθει με τα χρόνια.

Ενώ οι επόμενες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν λίγο λιγότερο προσωπικές, το διαδίκτυο ευτυχώς απαθανάτισε μερικά all time classic αγαπημένα της, όπως οι συνταγές της για μπισκότα, ακόμα κι αν δεν υπάρχουν πλέον στο Tumblr.

Της αρέσει να τρώει μεγάλο πρωινό

Όταν εργάζεστε τόσο σκληρά όσο η Taylor Swift, θέλετε να ξεκινήσετε τη μέρα σας με άφθονα καύσιμα. Είπε στο Bon Appétit το 2012 ότι τα μεγάλα πρωινά είναι ιδιαίτερα σημαντικά τις μέρες που έχει μια συναυλία μπροστά της. Όλο αυτό το τραγούδι και ο χορός απαιτεί πολλή ενέργεια. Έτσι, τις μέρες των συναυλιών, φροντίζει να έχει ένα πρωινό που θα την κρατήσει σχεδόν ολη μέρα. Με ένα τόσο φορτωμένο πρόγραμμα, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα έχει χρόνο να σταματήσει για να φαει ένα σωστό γεύμα μέχρι πολύ αργότερα μέσα στην ημέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το πλούσιο πρωινό της περιλαμβάνει ομελέτα. Ένα από τα αγαπημένα της πιάτα για πρωινό είναι οι κρέπες φαγόπυρου. Συνοδεύει με ζαμπόν, αυγό και τυρί παρμεζάνα. 

Έχει πάντα μαζί της ένα μπουκάλι νερό. Λατρεύει επίσης τα μπισκότα και πίνει χυμό πορτοκαλιού κάθε πρωί. 

Τα Σαββατοκύριακα χαλαρώνει

Η ποπ σταρ ακολουθεί έναν δραστήριο τρόπο ζωής, εφαρμόζοντας προπονήσεις στις καθημερινές. Σε μια συνέντευξη στο WebMD, ωστοσο αποκάλυψε ότι τρώει διαφορετικά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από ότι το Σαββατοκύριακο.

Είπε, "Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, προσπαθώ να τρώω υγιεινά, οπότε αυτό σημαίνει σαλάτες, γιαούρτι και σάντουιτς", ενώ προσπαθεί να ακολουθεί την κοινή λογική και να κάνει προσαρμογές με βάση το αν τρέφεται υγιεινά ή όχι. Το Σαββατοκύριακο ίσως κάνει κάποιες ατασθαλίες!

Να τι τρώει από εστιατόρια

Οι περισσότερες γνώσεις μας για το τι της αρέσει να παραγγέλνει η Taylor Swift όταν τρώει έξω προέρχεται από ανθρώπους που την εντόπισαν στην πόλη. Το διαδίκτυο είναι γεμάτο φωτογραφίες της...

Η Swift φαίνεται να της αρέσει η ποικιλία όσον αφορά τις επιλογές φαγητού της και θα φάει το burger της και την πίτσα της και δεν θα πει όχι σε μια επίσκεψη σε αρτοποιεία για λιχουδιές, και θα την πετύχεις σε μέρη όπως το Shake Shack, ιταλικά εστιατόρια, ακόμη και εστιατόρια για vegan (παρόλο που δεν είναι vegan). 

Working out

Η Taylor λατρεύει να πηγαίνει στο στούντιο της Νέας Υόρκης Body by Simone (σε ορισμένα μοντέλα της Victoria Secret αρέσει επίσης να προπονούνται εδώ!).Σε αυτό το στούντιο, η προπονήτρια Simone De La Rue συνδυάζει προπονήσεις χορού HIIT με ασκήσεις σωματικού βάρους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
11 / position1: 390 / position2: 1232
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb