Καίτη Φίνου: Ξεσπά κατά της Acun Medya – «Είχα υπογράψει συμβόλαιο εχεμύθειας, δεν με ενημέρωσαν ποτέ»


Δημοσίευση ΙΑΝ 07, 2024
Καίτη Φίνου: Ξεσπά κατά της Acun Medya – «Είχα υπογράψει συμβόλαιο εχεμύθειας, δεν με ενημέρωσαν ποτέ»

Κατά της Acun Medya ξέσπασε η Καίτη Φίνου στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι είχε υπογράψει συμβόλαιο εχεμύθειας προκειμένου να συμμετάσχει στην εκπομπή The masked singer ωστόσο κανείς δεν την ενημέρωσε ότι τελικά η συμμετοχή της ακυρώνεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς αισθάνεστε όταν βλέπετε πρόσωπα που έγιναν γνωστά από ριάλιτι, να παίζουν σε σειρές;

Ούτε που με νοιάζει. Έχω δει τόσα όλα αυτά τα χρόνια, που δε με νοιάζει τίποτα. Από τη στιγμή που εγώ δε βρίσκομαι πουθενά, δε με ενδιαφέρει αν αυτοί που παίζουν είναι από ριάλιτι ή όχι. Αλλά και να βρισκόμουν, πάλι δε θα με ενδιέφερε. Γιατί ξέρω ότι τους ξερνάει το σανίδι και κάποια στιγμή αν δεν έχουν ταλέντο και η τηλεόραση θα τους διώξει από μόνη της.

Θα θέλατε να πάρετε μέρος στο «J2US»;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μου έχουν κάνει πρόταση δυο φορές να συμμετάσχω στο «J2US» και τις δυο φορές μου είπαν ότι θα με φωνάξουν και δεν το έκαναν. Είναι ντροπή σε μεγάλους ανθρώπους να μην τους εξηγούν ότι για κάποιους λόγους δε θα μπορέσει να γίνει αυτή η συνεργασία. Εμένα δε με πήραν ποτέ, με άφησαν έτσι.

Και με την Acun Medya είχα υπογράψει συμβόλαιο εχεμύθειας για την εκπομπή που παρουσίαζε ο Σάκης Ρουβάς, το «Masked Singer». Ήταν Δευτέρα και την Παρασκευή θα μπαίναμε στο στούντιο. Δε με ενημέρωσαν ποτέ ότι τελικά ακυρώνεται η συμμετοχή μου. Δε θέλω λοιπόν να ξαναμιλήσω με κανέναν τους. Δεν είμαι κανένα κοριτσάκι, έχω την όποια καριέρα μου… Κάποιοι μπορεί να κοροϊδεύουν τα ‘80s, αλλά άλλοι τα αγαπάνε.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
4 / position1: 109 / position2: 543
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb