ENTERTAINMENT

Κατσαφάδου: Συνεργάτης τής έκλεψε 290.000 ευρώ – Συνελήφθη στην Αγγλία μετά από διεθνές

Ποσό μαμούθ έκλεψε συνεργάτης της Δήμητρας Κατσαφάδου από το χρηματοκιβώτιό της

Δημοσίευση ΙΑΝ 06, 2024
Κατσαφάδου: Συνεργάτης τής έκλεψε 290.000 ευρώ – Συνελήφθη στην Αγγλία μετά από διεθνές

Θύμα κλοπής έπεσε η γνωστή επιχειρηματίας Δήμητρα Κατσαφάδου, καθώς όπως έγινε γνωστό, στενός συνεργάτης της έκλεψε ποσό μαμούθ από το χρηματοκιβώτιό της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ειδικότερα, η κλοπή σημειώθηκε στις 17 Φεβρουαρίου 2023 από βοηθό της Δήμητρας Κατσαφάδου. Ο 32χρονος άρπαξε από την επιχειρηματία το ποσό των 290.000 ευρώ από την κατοικία της στη Βορειοανατολική Αττική και στη συνέχεια διέφυγε στο εξωτερικό. Στη συνέχεια, ο ίδιος εντοπίστηκε και συνελήφθη στη Μεγάλη Βρετανία.

Ο δράστης πέρασε το κατώφλι του ανακριτή, αφού πρώτα είχε εκδοθεί σε βάρος του διεθνές ένταλμα σύλληψης. Ο 32χρονος απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Καταλυτική ήταν η μαρτυρία της οικιακής βοηθού της Δήμητρας Κατσαφάδου, η οποία περιέγραψε πως είδε τον κατηγορούμενο να κρατά στα χέρια του δύο πράσινες σακούλες σκουπιδιών, στις οποίες υπήρχαν οι 290.000 ευρώ που είχε προηγουμένως αποσπάσει από το χρηματοκιβώτιο της Δήμητρας Κατσαφάδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον της Δήμητρας Κατσαφάδου δήλωσε στις αστυνομικές Αρχές: «Ο κατηγορούμενος εδώ και δύο χρόνια περίπου είναι υπάλληλος της εταιρείας με καθήκοντα φροντίδας της οικίας και αποτελούσε άτομο εμπιστοσύνης της παθούσας. Παρόλο που φρόντιζε την οικία και έμενε εκ περιτροπής σε αυτή δεν είχε κλειδιά της και δεν ήταν στα καθήκοντά του καμιά απολύτως ενέργεια σχετικά με την διαχείριση χρημάτων της εταιρείας. Γνώριζε όμως για το ντουλάπι που φυλάσσονταν τα χρήματα εντός της οικίας και για το σημείο που βρισκόταν το κλειδί που ξεκλειδώνει το συγκεκριμένο ντουλάπι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μιλώντας στο Mega, ο αδερφός της Δήμητρας Κατσαφάδου, Νίκος Μαλακοδήμος, έδωσε περισσότερες πληροφορίες για το περιστατικό, τονίζοντας πως υπέβαλλε μήνυση την ίδια ακριβώς ημέρα που διαπιστώθηκε η κλοπή: «Ήρθε η σήμανση να πάρει δακτυλικά αποτυπώματα, είδαν ότι λείπει το χρηματικό ποσό. Ο άνθρωπος αυτός βρέθηκε να περνάει τα σύνορα την ίδια ημέρα στην Αλβανία. Είναι χρήματα που υπάρχουν σε μία εταιρεία και κατατίθενται σε τράπεζες, γιατί είναι από τις λιανικές πωλήσεις της εταιρείας».






[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 316 / position2: 1421
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb