ENTERTAINMENT

Το πιο αταίριαστο ζευγάρι του 2003 ήταν αυτό

Αυτή ποπ ντίβα κι αυτός πανκ μουσικός

Το πιο αταίριαστο ζευγάρι του 2003 ήταν αυτό
Nextweb Studio

Προφανώς, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε εάν ένα ζευγάρι είναι αταίριαστο άμα δεν το γνωρίζουμε προσωπικά, αλλά κάποια πράγματα ...«βγάζουν μάτι», όπως π.χ. όταν η Paris Hilton και ο Deryck Whibley ήταν ζευγάρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Deryck Whibley είναι 44χρονος Καναδός μουσικός, γεννημένος στις 21 Μαρτίου 1980 στο Scarborough του Οντάριο του Καναδά, είναι διάσημος ως ο τραγουδιστής της πανκ μπάντας, Sum 41 σε μια καριέρα που εκτείνεται από το 1993 έως σήμερα. Από την άλλη, η 43χρονη Paris Hilton γεννήθηκε στην Paris Whitney Hilton στις 17 Φεβρουαρίου 1981 στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ και είναι η διάσημη κληρονόμος των ξενοδοχείων Hilton και πρώην party animal. 

Οι δυο τους, είχαν μια σχέση μερικών μηνών πίσω στο 2003, όταν ακόμα ήταν στις αρχές της καριέρας τους. Συγκεκριμένα, έβγαιναν για λιγότερο από έξι μήνες - αλλά έκαναν αρκετές δημόσιες εμφανίσεις μαζί. Ο Whibley είπε αργότερα στον Howard Stern ότι «κάνανε παρέα», αλλά ποτέ δεν είχαν αποκλειστικότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αργότερα, ο Whibley παντρεύτηκε την -πιο κοντά στο στυλ του- τραγουδίστρια Avril Lavigne, όμως χώρισαν το 2010 μετά από 4 χρόνια γάμου, ενώ το 2015 παντρεύτηκε πάλι την Arianna Cooper με την οποία απέκτησε ένα παιδί.

Η Paris Hilton παντρεύτηκε το 2021 τον Carter Reum και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 149 / position2: 896
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb