MAKEUP

3 βασικά λάθη στο μακιγιάζ που σε κάνουν να φαίνεσαι μεγαλύτερη

Σύμφωνα με τους experts
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
3 βασικά λάθη στο μακιγιάζ που σε κάνουν να φαίνεσαι μεγαλύτερη
Φωτογραφία από Adrienn

Καθώς μεγαλώνουμε, το δέρμα μας χάνει τη φυσική του ελαστικότητα και παράγει λιγότερη λιπαρότητα. Μετά τα 30 λοιπόν θέλει μεγάλη προσοχή!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 Όταν πρόκειται για ώριμο ή ανάγλυφο δέρμα, οι ειδικοί στο μακιγιάζ συμβουλεύουν να μην χρησιμοποιείτε το foundation σε πούδρα, το οποίο τείνει να εγκατασταθεί σε λεπτές γραμμές και ρυτίδες, δίνοντάς τες έμφαση. Αντίθετα, συνιστούν ενυδατικές φόρμουλες κρέμας ή ορού βάσης για να επιτύχετε μια πιο απαλή, πιο λαμπερή και πιο υγιή εμφάνιση.

3 κοινά λάθη στο Foundation που μπορούν να τονίσουν τις ρυτίδες 

1. Χρήση Heavy Powder Foundation
Το πρώτο λάθος που κάνουν συχνά οι γυναίκες άνω των 30 όσον αφορά το μακιγιάζ, είναι να φορούν ένα foundation κι έπειτα από πάνω μια βαριά πούδρα γιατί θεωρούν πως έτσι σταθεροποιούν το μακιγιάζ τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα βαρύ foundation θα εγκατασταθεί στις λεπτές γραμμές, καθιστώντας τις πιο αισθητές και έντονες και θα τονίσει μόνο τις ρυτίδες. Η πούδρα μπορεί να στεγνώσει ακόμη περισσότερο το δέρμα σας...

2. Προσθέτοντας εκ των προτέρων Too Much Primer
Πριν ακόμη προσθέσετε foundation, εάν έχετε συνηθίσει να προσθέτετε primer με τα δάχτυλά σας ή με ένα πινέλο, αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε ανεπιθύμητη εμφάνιση του foundation αργότερα. Απλώστε το primer και το foundation με υγρό σφουγγάρι με ταμποναριστές κινήσεις. Το primer, μόνο εφαρμοσμένο ως διάφανο πέπλο θα λειτουργήσει καλύτερα για εσάς.

3. Επιλέγοντας ένα Drying Foundation
Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η χρήση ενός foundation που στεγνώνει ακόμη περισσότερο το δέρμα σας ή τονίζει την υφή του δέρματος είναι ένα μεγάλο «όχι». Για να αποφύγετε αυτό,  μπορείτε να αναζητήσετε ένα foundation με ενυδατικά συστατικά που αγαπούν το δέρμα για άψογο φινίρισμα και να επιλέξετε μια κρέμα ή ορό βάσης που περιέχει βιταμίνες. Οι βιταμίνες γενικά βοηθούν στην αποκατάσταση του δέρματος και στη βελτίωση της ελαστικότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
5 / position1: 343 / position2: 676
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb