STYLE

Οι τάσεις ‑ κλειδιά για τον χειμώνα του 2024

Από τον εκλεπτυσμένο preppy μέχρι το vintage casual, οι τάσεις της μόδας του 2024 έχουν να κάνουν με τη μοναδικότητα
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Οι τάσεις ‑ κλειδιά για τον χειμώνα του 2024
Φωτογραφία από Ivan Kazlouski

Καθώς υποδεχόμαστε το νέο έτος, είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε έναν απολογισμό και να επανεξετάσετε την υπάρχουσα γκαρνταρόμπα σας για να δείτε ποια κομμάτια μένουν απ'έξω και με ποια θα ξεχειμωνιάσετε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Quiet Luxury

Τα διαχρονικά κομμάτια μπορεί να είναι μια επένδυση που βάζεις βαθιά το χέρι στην τσέπη, αλλά το ότι θα τα φοράς για πάντα το κάνει να αξίζει τον κόπο. Χάρη στη Gwyneth Paltrow και τις μάρκες όπως το The Row και η Khaite, η ήσυχη πολυτέλεια συνεχίζει να είναι τάση για το 2024. Η ιδέα να έχετε μια capsule γκαρνταρόμπα που είναι γεμάτη με βασικά στοιχεία χωρίς λογότυπο. Τα quiet πολυτελή κομμάτια και είναι και φαίνονται ακριβά αλλά είναι τέλεια προσαρμοσμένα και κατασκευασμένα με υλικά υψηλής ποιότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Volume & Shapes

Στη θέση του skinny jean και του cropped jacket, η μόδα του 2024 έχει να κάνει με τον πειραματισμό σε όγκο, μήκος και σχήμα. Μπορείτε να περιμένετε να εμφανιστούν υπερβολικά μήκη σε όλους τους τύπους ρούχων, με πολύ μακριά φορέματα, μεγάλα σακάκια σε oversized γραμμή, ακόμη και τα Drop Waist Dresses να γίνονται ξανά mainstream.

Mega Bags

Το power bank, ο φορτιστής, το βιβλίο, ο φορητός υπολογιστής, το νεσεσέρ με το μακιγιάζ, τα ρούχα γυμναστικής. Το περιεχόμενο μιας τσάντας μιας συνηθισμένης γυναίκας θέλει μεγάλες τσάντες. Για αυτο επέστρεψαν!  Οι mega τσάντες είναι εδώ για να πατήσουν κάτω όλες τις άλλες τάσεις στις τσάντες του 2024 όπως εκείνες τις τσάντες Jacquemus ! Σχεδιαστές όπως οι Brandon Maxwell, Sandy Liang και STAUD απέδειξαν ότι όσο μεγαλύτερη είναι η τσάντα, τόσο το καλύτερο. 

Long Black Coat

Κάθε χειμώνα (χωρίς καμία εξαίρεση) υπάρχει μια τάση-επένδυση στα πανωφόρια που κατακλύζει τις πασαρέλες και συνήθως παραμένει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτή τη σεζόν τυχαίνει να είναι τα μαύρα μακριά παλτό. 

Grandpa Chic

Ήρθε επίσημα η ώρα να εισαγάγουμε το νέο λουκ: το Grandpa Chic. Σκεφτείτε τα ρετρό ρούχα, τις κομψές ζακέτες και τα customised ρούχα όπως φαίνεται από τις παγκόσμιες τάσεις και τις ιδέες στο Pinterest. Οι όροι αναζήτησης όπως "Grandpa style" και "vintage chic" αυξάνονται κατά +60% και +130% αντίστοιχα.

Ροζ, λιλά και χρυσό

Σύμφωνα με σχεδιαστές όπως η Carolina Herrera, η Simone Rocha και ο Tory Burch, ήρθε η ώρα να προσθέσουμε ξανά το Millennial Pink στις ντουλάπες μας!  Εάν δεν είστε ενθουσιασμένοι με την επιστροφή του Millennial Pink, ίσως το λιλά να σας κάτσει καλύτερα. Στη χειρότερη υπάρχει πάντα και το χρυσό!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
17 / position1: 42 / position2: 627
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb