CELEB STYLE

Αυτά είναι τα αρώματα που αγαπούν οι celebrities

Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι πώς μυρίζουν πραγματικά οι celebrities που θαυμάζεις, ήρθε η ώρα να μάθεις!
Γράφει η MATINA KONTOY
Αυτά είναι τα αρώματα που αγαπούν οι celebrities
Nextweb studio

Ένα άρωμα μπορεί να συνδεθεί με τις πιο δυνατές αναμνήσεις μας, να μας προκαλέσει ευχάριστα ή δυσάρεστα συναισθήματα, ενώ μπορεί ακόμη να είναι χαρακτηριστικό της ταυτότητάς μας και της παρουσίας μας σε ένα χώρο. Αν σου αρέσει να ανακαλύπτεις τι άρωμα φορούν οι γύρω σου, ήρθε η ώρα να μάθεις τι άρωμα φορούν οι αγαπημένες σου celebrities.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Victoria Beckham

Γνωστή για το ότι μοιράζεται συχνά τα beauty tips της στο Instagram, πρόσφατα η VB μέσα από τα stories της αποκάλυψε την αγάπη της για το άρωμα, Room Service, Vilhelm Parfumerie. Ένα άρωμα που μυρίζει όπως ένα πολυτελές spa!

 

Kate Moss

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μιλώντας στο Evening Standard, η Kate Moss αποκάλυψε: «Δε θα έφευγα από το σπίτι χωρίς άρωμα». Το αγαπημένο της είναι το Do Son της Diptyque. Οι φρέσκες αλλά και κρεμώδεις νότες του από tuberose και γιασεμί σε συνδυασμό με το λουλουδάτο άνθος πορτοκαλιάς κάνουν αυτό το άρωμα τόσο όμορφο και ιδανικό για τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες. Και σύμφωνα με την ίδια τη Moss, για ελαφρύ και αεράτο άρωμα, έχει επίσης εντυπωσιακή αντοχή. Βρες το εδώ!

 

Chrissy Teigen

Ενώ μπορεί να φανταζόμαστε ότι όλοι οι διάσημοι θα φορούν αρώματα εξαιρετικά δυσεύρετα που είναι σχεδόν αδύνατο να τα ανακαλύψουμε και να τα πιάσουμε στα χέρια μας, αυτό, όπως φαίνεται, δεν ισχύει. «Το Hypnotic Poison από Dior είναι το χαρακτηριστικό μου άρωμα. Το άρωμα του δεν είναι πολύ φρουτώδες ή πολύ κοριτσίστικο. Είναι ένας συνδυασμός sexy και αρρενωπού στοιχείου σέξι», δηλώνει η ίδια στο E! Βρες το εδώ!

 

Hailey Bieber

Μιλώντας στο Elle Australia, η Hailey Bieber αποκάλυψε ότι το άρωμα της είναι το Bond No. 9 West Side, λέγοντας: «Μυρίζει απίθανα. Φορέστε το. O λόγος που ξέρω αυτό το άρωμα είναι επειδή ένα αγόρι το χρησιμοποιούσε, και είπα, “Μου αρέσει για μένα, οπότε θα το χρησιμοποιήσω.”», δήλωσε η ίδια.

 

Margot Robbie

Μιλώντας σε γνωστό περιοδικό η Margot Robbie μίλησε για την αγάπη της για το Deep Euphoria από Calvin Klein. «Όταν ήμουν νεότερη, δε συνήθιζα ποτέ να φοράω αρώματα. Θα χρησιμοποιούσα απλώς ένα αιθέριο έλαιο ή θα έβαζα λίγη λεβάντα στα μαλλιά μου. Ωστόσο, πριν από περίπου ένα χρόνο δοκίμασα το Deep Euphoria του Calvin Klein και το λατρεύω ακόμα και τώρα! Είναι ένα λουλουδένιο άρωμα, ένα γλυκό μοσχομυριστό τριαντάφυλλο αλλά είναι θηλυκό και δεν είναι πολύ δυνατό για να μπορώ να το φοράω κάθε μέρα», δηλώνει η ίδια.

 

Meghan Markle

Ποιο είναι το άρωμα της Meghan Markle; «Το άρωμα είναι το αγαπημένο μου beauty item. Το αγαπώ τόσο πολύ που αν φύγω το σπίτι και δε βάλω θα γυρίσω πίσω. Εναλλάσσω μερικές μυρωδιές. Λατρεύω το Oribe Côte d’Azur Eau de Parfum αλλά και το Wild Bluebell και το Wood Sage & Sea Salt από τον Jo Malone», είχε αποκαλύψει σε παλιά της συνέντευξη στο Express. Βρες το εδώ!

 

Rihanna

H Rihanna δεν αποχωρίζεται ποτέ το «Love, Don’t Be Shy» από τη γαλλική boutique αρωμάτων Kilian. Πρόκειται για ένα άρωμα που αφήνει μια γλυκιά μυρωδιά και  περιέχει νότες πορτοκαλιού, τριαντάφυλλου, marshmallow, αλλά αφήνει και μια πιπεράτη απόχρωση. Βρες το εδώ!

Beyoncé

Ενώ βρισκόταν στο Λονδίνο για την περιοδεία της Renaissance, η Beyoncé φέρεται να μπήκε κρυφά στο Harrods για να προμηθευτεί μερικά αγαπημένα της προϊόντα. Το άρωμα της επιλογής της αποκαλύφθηκε ότι ήταν το Angels' Share του Kilian: ένα κλασικό άρωμα από τη σειρά με θέμα το αλκοόλ της μάρκας. Μια ωδή στις μεθυστικές φρουτώδεις νότες του κονιάκ - και ένα νεύμα στην οικογενειακή επιχείρηση του ιδρυτή Kilian Hennessy - το gourmand άρωμα συνδυάζει ζεστή βανίλια και μπαχαρικά κανέλας πάνω σε μια απαλή βάση από σανταλόξυλο, δημιουργώντας ένα πραγματικά μεθυστικό μονοπάτι. Βρες το εδώ!

 

Rosie Huntington-Whiteley

Μιλώντας στην πλατφόρμα της Rose Inc., η Rosie Huntington-Whiteley μοιράστηκε όχι ένα αλλά πέντε από τα αγαπημένα της αρώματα. Το άρωμα που έκλεψε την πολυπόθητη πρώτη θέση; Το Gypsy Water της Byredo. Το μοντέλο δήλωσε ότι το ξυλώδες αρωματικό άρωμα είναι το απόλυτο άρωμα όλων των εποχών. Βρες το εδώ!

 

Angelina Jolie

Το 1969 της Histoires de Parfums, ένα εξειδικευμένο προϊόν, έχει κερδίσει τη θέση του ως ένα από τα αγαπημένα αρώματα της Angelina Jolie. Ένα unisex άρωμα με εναρκτήριες νότες ροδάκινου που δίνουν τη θέση τους στο κάρδαμο, το γαρύφαλλο και αφήνουν ένα παρατεταμένο γκουρμέ ίχνος μαύρης σοκολάτας και καφέ.

 

Adele

Ένα από τα πράγματα που κάνουν την Adele τόσο αγαπητή είναι η αυθεντικότητά της, οπότε ίσως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η τραγουδίστρια έχει παραμείνει πιστή στο αγαπημένο της άρωμα από την εφηβεία της με το Hypnotic Poison του Dior. Αφήνοντας στο πέρασμά του ένα απαλό άρωμα κεχριμπαρένιας βανίλιας, μπορούμε να καταλάβουμε γιατί η Adele έχει κατασταλάξει σε αυτό το άρωμα.

 

Kate Middleton

Όταν η Kate Middleton παντρεύτηκε τον πρίγκιπα William το 2011, φορούσε το White Gardenia Petals της Illuminum. Η μικρή μάρκα που βρίσκεται πίσω από το απαλό, λουλουδάτο άρωμα έγινε τεράστια μέσα σε μια νύχτα, με κάθε μπουκάλι των 50ml να εξαντλείται αμέσως μετά την είδηση ότι η πριγκίπισσα το είχε φορέσει.

 

Emma Stone

Η Emma Stone φοράει το άρωμα Les Exclusifs de Chanel Gardénia της Chanel. Με λουλουδάτο άρωμα από άνθη πορτοκαλιάς, γαρδένια και τουμπερόζα, όσοι αγαπούν τα απαλά και φρέσκα αρώματα, σίγουρα θα το εκτιμήσουν.

 

Naomi Campbell

Αν αναρωτήθηκες ποτέ πως μυρίζει ένα supermodel, σου έχουμε την απάντηση: ακριβώς όπως το Dior Diorissimo. Η Naomi Campbell μοιράστηκε την αγάπη της για το κλασικό άρωμα στα Fragrance Foundation Awards 2018, λέγοντας: «Αγαπώ τα λουλουδάτα αρώματα που μένουν και το Dior Diorissimo είναι ένα από αυτά». Βρες το εδώ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
27 / position1: 151 / position2: 547
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb