ENTERTAINMENT

Ένας ροκ σταρ και μια ξανθιά πρωταγωνίστρια: Είχαν 4 χρόνια σχέση, όμως κανείς δεν το θυμάται

Χώρισαν το 2003 και από τότε δε μιλιούνται μεταξύ τους

Ένας ροκ σταρ και μια ξανθιά πρωταγωνίστρια: Είχαν 4 χρόνια σχέση, όμως κανείς δεν το θυμάται
collage

Η Cameron Diaz είχε σίγουρα πολλές σχέσεις ενώ βρισκόταν στο προσκήνιο. Υπήρξαν πολλές εικασίες σχετικά με το αν έχει βγει με κάποιους συμπρωταγωνιστές της, όπως ο Jude Law, και τι πραγματικά συνέβη στη σχέση της με τον Alex Rodriguez.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και ενώ τώρα είναι παντρεμένη με τον frontman των Good Charlotte, Benji Madden, τα σχόλιά της για τη μονογαμία κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο InStyle το 2014 σίγουρα δημιούργησαν κάποιες αμφιβολίες...

Και ενώ η σχέση της με διάσημους όπως ο Justin Timberlake έχει σίγουρα τραβήξει την προσοχή, πολλοί δεν μπορούν παρά να αναρωτιούνται τι συνέβη μεταξύ της Diaz και ενός άλλου διάσημου σταρ: του Jared Leto.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Προτού η Cameron αρχίσει να έρχεται κοντά με τον Jared Leto, εκείνη και ο ηθοποιός Edward Norton του «Fight Club» βγήκαν μερικά ραντεβού μαζί. Σύμφωνα με το Page Six, οι δυο τους γνωρίστηκαν σε ένα πάρτι του Super Bowl, αλλά τα πράγματα τελείωσαν πολύ γρήγορα όταν ο Leto έδωσε τον αριθμό του στην Diaz το 1999.

Οι δυο τους κράτησαν τη σχέση τους σε αρκετά χαμηλό προφίλ. Το 2002, η The Telegraph έγραψε μάλιστα ότι ο Leto και η Diaz ήταν «τα πιο φωτογενή, αλλά λιγότερο φωτογραφημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ». Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για το ειδύλλιό του με την Diaz, είπε στο δημοσίευμα: «Αυτό είναι κάτι για το οποίο θα προτιμούσα να μην μιλήσω».

Παρόλο που ο Leto έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να «μην το συζητήσει», ο Τύπος ανέφερε το ειδύλλιό του με την Diaz ούτως ή άλλως. Το 2003, το People διέδωσε ότι ο Leto και η Diaz αρραβωνιάστηκαν, επειδή την είδαν να φορά ένα δαχτυλίδι 15.000 δολαρίων στο -πολύ σημαντικό δάχτυλό- της στις Χρυσές Σφαίρες εκείνη τη χρονιά. Ωστόσο, η Diaz ήταν αυτή που τελικά διέκοψε τη σχέση τους - και προφανώς είχε και έναν καλό λόγο για αυτό.

Σύμφωνα με το Cinema.com, η Diaz δεν έβλεπε τον εαυτό της ως τη μελλοντική κυρία Leto, ειδικά όταν γύριζε το «Ρέκβιεμ για ένα όνειρο». Αναφέρθηκε ότι ο Leto υποτίθεται ότι είχε πάει σε ένα μοναστήρι στην Πορτογαλία για να προετοιμαστεί για την ταινία, αλλά δεν μπήκε στον κόπο να το πει στην κοπέλα του. Αυτό, και επίσης έκοψε το σeξ για να προετοιμαστεί για τον ρόλο του. Και ενώ δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Leto παίρνει την τέχνη του πολύ στα σοβαρά, ορισμένοι από τους επικριτές του πιστεύουν ότι παίρνει τη μέθοδό του στην υποκριτική λίγο υπερβολικά.

Τόσο ο Leto όσο και η Diaz δεν έχουν μιλήσει ποτέ για τη σχέση τους, αλλά υπήρξαν κάποιες εικασίες ότι ο Leto έγραψε το τραγούδι των 30 Seconds to Mars, "Attack" για την Diaz, αν και αυτό δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
10 / position1: 150 / position2: 576
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb