Ποια χριστουγεννιάτικη ταινία πρέπει να δεις σύμφωνα με το ζώδιο σου

Τα άστρα προτείνουν!
AstroGirl
Ποια χριστουγεννιάτικη ταινία πρέπει να δεις σύμφωνα με το ζώδιο σου
Pexels

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κριός - Jingle All The Way

Ως κάποιος που είναι απίστευτα ανταγωνιστικός, ξεροκέφαλος και γενναίος, θα λατρέψετε αυτή τη χαοτική ταινία του 1996. Αφορά δύο μπαμπάδες που διαγωνίζονται για να πάρουν στους γιους τους το πιο δημοφιλές παιχνίδι της χρονιάς

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταύρος - Μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία

Ως κάποιος λίγο πιο συγκρατημένος και πρακτικός από τους περισσότερους, σας αρέσουν τα κλασικά. Είστε επίσης αρκετά ξεροκέφαλος και πεισματάρης στις πεποιθήσεις σας και στα πράγματα που θέλετε, όπως ο Ralphie που θέλει ένα Red Ryder BB Gun. 

Δίδυμοι - Ο εφιάλτης πριν τα Χριστούγεννα

Όπως και εσείς, αυτή η ταινία είναι λίγο αμφιλεγόμενη. Είναι χριστουγεννιάτικη ταινία ή ταινία Halloween; Λοιπόν, είναι και τα δύο! Σου αρέσει που μπορεί να είναι δύο πράγματα ταυτόχρονα, όπως εσύ. Αυτή η ταινία έχει επίσης παιδική νοσταλγία, την οποία δε χορταίνεις.

Καρκίνος - Santa Claus

Ως σπιτόγατος, υπάρχει κάτι στον Άγιο Βασίλη που σας κάνει να νιώθετε τόσο άνετα και ζεστά εσωτερικά. Υπάρχει κάτι στα πουλόβερ του Neil που σας κάνει να νιώθετε τόσο ήρεμα.

Λέων - Love, actually

Αν υπάρχει ένα πράγμα για εσάς, Λέοντες, είναι ότι αγαπάτε το δράμα όσο αγαπάτε την αγάπη. Αυτή η ταινία παρακολουθεί τις ζωές οκτώ διαφορετικών ζευγαριών, όλα συνυφασμένα κατά κάποιο τρόπο, γύρω από τις διακοπές στο Λονδίνο. Είναι τρελή, ρομαντική και αστεία - όλα τα χαρακτηριστικά που ενσωματώνετε.

Παρθένος - Four Christmases

Για έναν τελειομανή σαν εσάς, σας αρέσει να επιδεικνύετε τις οργανωτικές σας ικανότητες κατά την περίοδο των γιορτών. Αν και το χάος σας προκαλεί άγχος, σας αρέσει να παρακολουθείτε το χάος των άλλων να ξετυλίγεται, γι' αυτό το Four Christmass είναι η ταινία που πρέπει να παρακολουθήσετε.

Ζυγός - The Holiday

Ως κάποιος που εκτιμά τα καλύτερα πράγματα στη ζωή, σας αρέσει να βλέπετε πώς είναι το εσωτερικό των σπιτιών των άλλων ανθρώπων. Αυτό είναι ένα romcom για δύο γυναίκες που αλλάζουν σπίτι την περίοδο των γιορτών και βρίσκουν τον έρωτα — και σε κάνει να νιώθεις τόσο ζαλισμένος και γεμάτος αγάπη μέσα σου.

Σκορπιός - Home Alone 1 και Home Alone 2: Lost In New York

Θέλετε λίγο χάος και λίγη εκδίκηση, όπως ο Kevin and the Wet Bandits στα Home Alone 1 και Home Alone 2: Lost In New York. Χαλαρώστε στον καναπέ και κάντε μαραθώνιο!

Τοξότης - Το Πολικό Εξπρές

Θέλετε μια καλή ιστορία περιπέτειας! Αν ένα μαγικό τρένο παρκάρει έξω από το σπίτι σας την παραμονή των Χριστουγέννων, θα ανεβαίνατε κι εσείς, και θα το κάνατε με μια ελπιδοφόρα καρδιά και ανοιχτό μυαλό. Αυτή η ταινία είναι τόσο κλασική για εσάς.

Αιγόκερως - Χριστούγεννα με τους Kranks

Ο Λούθερ και η Νόρα Κρανκ αποφασίζουν να εξοικονομήσουν χρήματα παρακάμπτοντας τις γιορτές των Χριστουγέννων, αλλά όταν τα πράγματα παίρνουν μια απροσδόκητη τροπή, είναι αποφασισμένοι να πραγματοποιήσουν τα Χριστούγεννα την τελευταία στιγμή. Αν υπάρχει ένα πράγμα για εσάς, είναι ότι είστε πρακτικός και ξεροκέφαλος όπως κι εκείνοι.

Υδροχόος - Dr. Seuss’ How the Grinch Stole Christmas

Είστε επαναστάτης και ανεξάρτητος. Αυτός που δεν είναι σαν τους άλλους. Οπότε φυσικά το How The Grinch Stole Christmas (η έκδοση του Jim Carrey) θα πρέπει να είναι στη λίστα σας για παρακολούθηση. Το The Grinch είναι το μουντ σας και αυτός είναι πιθανώς ο λόγος που αυτή η ταινία είναι μια ταινία comfort.

Ιχθύες -  Elf

Λατρεύετε οτιδήποτε είναι συγκινητικό, ανάλαφρο και διασκεδαστικό και αυτή η κλασική κωμωδία είναι ακριβώς για σας. Σε κάνει να γελάς, να ζορίζεσαι, ακόμα και να κλαις. Έχει όλα όσα θέλετε σε μια ταινία χριστουγέννων!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
35 / position1: 47 / position2: 520
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb