ENTERTAINMENT

Αυτός είναι ο κούκλος 21χρονος γιος της Uma Thurman και του Ethan Hawke

Γνωρίσαμε την όμορφη Maya και τώρα μας έκλεψε την καρδιά ο Levon

Αυτός είναι ο κούκλος 21χρονος γιος της Uma Thurman και του Ethan Hawke
Nextweb Studio

Το διάσημο πρώην ζευγάρι, Ethan Hawke και Uma Thurman έχει μαζί δυο παιδιά, τα οποία έχουν πλέον μεγαλώσει και χαράσσει καθένα τη δική του πορεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκτός από την 25χρονη Maya που γνωρίσαμε στα πρώτα της βήματα στο χώρο του θεάματος μέσα από το Stranger Things, οι δυο τους έχουν και τον 21χρονο Levon Roan, ο οποίος μοιάζει εκπληκτικά στον πατέρα του, αλλά έχει τα μάτια της μητέρας του.

Όπως είναι φυσικό, ο Levon είναι ένας πολύ όμορφος νεαρός που κάνει κι αυτός τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική, έχοντας παίξει στο The Crowded Room μαζί με τον Tom Holland, ενώ θα τον δούμε στο επερχόμενο The Thicket και Pussy Island.

Ο Levon γεννήθηκε στις 15 Ιανουαρίου του 2002 και είναι το μικρότερο από τα δύο παιδιά που γεννήθηκαν από τους ηθοποιούς Ethan Hawke και Uma Thurman. Λέγεται ότι πήρε το όνομά του από τον Levon Helm από το ροκ συγκρότημα The Band, έναν μουσικό ήρωα του πατέρα του. Οι γονείς του γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Gattaca (1997), παντρεύτηκαν τον Μάιο του 1998 και χώρισαν το 2005.

Ο Levon πριν ξεκινήσει να ασχολείται με την υποκριτική, σπούδασε φιλοσοφία στο Πανεπιστήμιο Brown.

Δες πώς είναι σήμερα ο Levon Roan Hawke

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 243 / position2: 877
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb