MAKEUP

Γνώρισε τη νέα συλλεκτική συλλογή της Catrice `About Tonight`

Για να γιορτάσεις όλες τις μαγικές στιγμές που έζησες το 2023 και να υποδεχτείς τη νέα χρονιά με μια δόση λάμψης!
Γράφει η MATINA KONTOY
Δημοσίευση ΔΕΚ 18, 2023
Γνώρισε τη νέα συλλεκτική συλλογή της Catrice `About Tonight`

Η Παραμονή της Πρωτοχρονιάς είναι η ιδανική περίσταση για τα πιο αστραφτερά look ομορφιάς και για να λάμψετε παρέα με τις φίλες σας. Αυτόν τον Δεκέμβριο, η νέα Συλλεκτική Συλλογή Catrice ABOUT TONIGHT προσφέρει πέντε προϊόντα για ένα τέλειο Πρωτοχρονιάτικο μακιγιάζ – εγγυημένα θα κρατήσει για όλη τη διάρκεια του πάρτι και θα δημιουργήσει αξέχαστες στιγμές!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ABOUT TONIGHT Metallic Eyeshadow

Έχω την αίσθηση ότι απόψε θα είναι μια υπέροχη νύχτα: Οι μεταλλικές σκιές ματιών Catrice ABOUT TONIGHT σε τέσσερις αποχρώσεις μακράς διάρκειας με μεταλλικό φινίρισμα είναι σίγουρο ότι θα κάνουν τα μάτια σας να αστράφτουν! Η υγρή υφή εφαρμόζεται και αναμειγνύεται εύκολα χάρη στο ενσωματωμένο απλικατέρ. 

Περίπου 5,69€ // C01Champagne O‘ Clock  C02Gintastic  C03ShakenNot Stirred  C04Martini Please

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

ABOUT TONIGHT Highlighter Palette

Μια νύχτα γεμάτη highlights: Η παλέτα Highlighter Catrice ABOUT TONIGHT δημιουργεί μια τέλεια λάμψη στα ζυγωματικά με τις τέσσερις έντονες αποχρώσεις της. Η αστραφτερή συσκευασία με τον ενσωματωμένο καθρέφτη είναι το απόλυτο must για φρεσκάρισμα σε κάθε πάρτι.  

Περίπου 10,49€ // C01 Raise Your Glass

 

ABOUT TONIGHT Metallic Lipstick

Δημιουργήστε την πιο τέλεια εμφάνιση για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς με αυτά τα Μεταλλικά Κραγιόν: Είτε σε μοντέρνο μπλε είτε σε έντονη δαμασκηνί απόχρωση – τα κραγιόν μεγάλης διαρκείας με το μεταλλικό φινίρισμα, σάς επιτρέπουν να ξεχωρίσετε. Extra bonus: Ο πολυτελής σχεδιασμός τραβάει τα βλέμματα σε οποιοδήποτε περίπτωση!

Περίπου 5,69€ // C01Kiss Me At Midnight  C02A Night To Remember

 

ABOUT TONIGHT Glitter Nailfoil

Δείξε τα νύχια σου, αγάπη μου! Τα αυτοκόλλητα νυχιών σε κομψό ασημί και λαμπερό χάλκινο χρώμα, δημιουργούν ένα λαμπερό φινίρισμα με γκλίτερ. Και εφαρμόζονται και αφαιρούνται πανεύκολα. Τα αγαπάμε!

Περίπου 4,69€ // C01Cheer The Year  C02Celebrate Good Times

 

ABOUT TONIGHT Face Jewels

Sparkle it away, Baby! Αυτά τα λαμπερά κοσμήματα για το πρόσωπο θα μετατρέψουν το party look σας στο απόλυτο αντικείμενο προσοχής. Σε μαύρες ολογραφικές αποχρώσεις, τα αυτοκόλλητα πετράδια τοποθετούνται εύκολα και έχουν μεγάλη διάρκεια. Ας λάμψουμε!

Περίπου 4,49€ // C01 Baby You're A Firework

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
15 / position1: 610 / position2: 1066
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb