ΕΞΟΔΟΣ

To Beefbar Athens έβαλε ξανά τα γιορτινά του και σας περιμένει για την πιο όμορφη εποχή του χρόνου!

Beefbar Athens festive season 2023

Δημοσίευση ΔΕΚ 14, 2023
To Beefbar Athens έβαλε ξανά τα γιορτινά του και σας περιμένει για την πιο όμορφη εποχή του χρόνου!

Το Beefbar Athens υποδέχεται την εορταστική περίοδο με χριστουγεννιάτικη άποψη. Σε μια άκρως λαμπερή ατμόσφαιρα και πάντα στην καλύτερη τοποθεσία της Αθηναϊκής Ριβιέρας με την εκπληκτική θέα, το εστιατόριο Beefbar Athens σας περιμένει να απολαύσετε τη μαγεία των εορτών αλλά και της υψηλής γαστρονομίας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ο chef Παναγιώτης Ρέτζης επιμελήθηκε και δημιούργησε μαζί με την ομάδα του δυο εορταστικά μενού στα οποία πρωταγωνιστούν κλασικές festive προτάσεις που αναβαθμίζονται με το μοναδικό Beefbar twist. Τη γιορτινή διάθεση ολοκληρώνει η πληθώρα εκλεκτών κρασιών από ελληνικούς και διεθνείς αμπελώνες, καθώς και τα festive cocktails, Happy Pumkin Year, Christmas Cosmo, Gingerbread Manhattan και Beefbar Gluhwein που θα ικανοποιήσουν κάθε προσδοκία.

Από το μενού της Παραμονής των Χριστουγέννων, μεταξύ άλλων, θα έχετε την ευκαιρία να γευτείτε τη σούπα κάστανο και το truffle wagyu flap roll στην πιο xmas εκδοχή του, ενώ στο μενού της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς θα λατρέψετε το beef rossini, το langoustine tartare με χαβιάρι και το signature beef wellington. Κάθε πιάτο από τα εορταστικά μενού μπορεί να εμπλουτιστεί με την προσθήκη λευκής τρούφας on top. 

Απολαύστε την πιο μαγική περίοδο του χρόνου στο Beefbar Athens με all day lunch και dinner, και τo Beefy Sunday Brunch που είναι πιο πλούσιο και εορταστικό από ποτέ.

Το Beefbar Athens θα είναι ανοιχτό την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου για brunch, τη Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου και Τρίτη 26 Δεκεμβρίου για lunch και dinner, ενώ τη Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2024 θα είναι ανοιχτό για lunch και dinner. Τα live performances τις μέρες αυτές, θα σας χαρίσουν την απόλυτη festive εμπειρία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb