ENTERTAINMENT

5 supermodels που ανακαλύφθηκαν στο Instagram

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν αλλάξει τα πάντα, ακόμα και ζωές
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
5 supermodels που ανακαλύφθηκαν στο Instagram
Collage

Στο παρελθόν, τα περισσότερα μοντέλα ανακαλύφθηκαν σε τυχαία μέρη. Για παράδειγμα, η Kate Moss ήταν στο αεροδρόμιο ενώ η Gisele Bündchen προσεγγίστηκε από έναν πράκτορα όταν έτρωγε στα McDonald's. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν αλλάξει τα πάντα, και αυτό περιλαμβάνει τον τρόπο με τον οποίο τα μοντέλα αποκτούν φήμη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Toks Adewetan

Ο Toks Adewatan ήταν βοηθός δασκάλου όταν άκουσε τον Marc Jacobs να επιλέγει τα επόμενα μοντέλα της μάρκας μέσω του Instagram. Ο Adewatan αποφάσισε να δώσει μια ευκαιρία και επιλέχθηκε ως ένα από τα μοντέλα της ανοιξιάτικης καμπάνιας και έτσι ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα ως μοντέλο. Αποτέλεσε επίσης έμπνευση για τον Kehinde Wiley σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά έργα του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Toks Adewetan (@toks.ade)

Anok Yai

Η Anok Yai δημοσίευσε μια φωτογραφία ενώ βρισκόταν σε ένα μουσικό φεστιβάλ και η ζωή της άλλαξε για πάντα. Η φωτογραφία έγινε viral και το τηλέφωνό της δεν σταμάτησε να χτυπάει. Δεν πέρασε πολύς χρόνος μέχρι που υπέγραψε με την Next Models και βρέθηκε στο εξώφυλλο εκδόσεων όπως η Vogue και το Harper's Bazaar.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ROCK (@anokyai)

Elizabeth Bishop

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Elizabeth Bishop ξεκίνησε την καριέρα της στο διαδίκτυο. Πριν από το Instagram, δημοσίευε τη δουλειά της στο Tumblr όταν ήταν έφηβη. Ήταν όμως στο Instagram που έγινε διάσημη και απέκτησε χιλιάδες followers. Η δημιουργικότητά της και η αίσθηση της μόδας τράβηξαν την προσοχή των πρακτορείων και προσλήφθηκε από την Elite Models.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elizabeth Jane Bishop (@elizabethjanebishop)

Kendall Jenner

Εντάξει, η Kendall Jenner μεγάλωσε κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας χάρη στο Keeping Up With The Kardashians. Ωστόσο, είναι αδύνατο να αρνηθεί κανείς ότι το Instagram ήταν απαραίτητο για την καριέρα της και ήταν υπεύθυνη για τη δημιουργία αυτού που ονομάζεται «Kendall Jenner Εffect». Αυτό σημαίνει ότι τα Brands θα αρνηθούν μοντέλα σε casting με λιγότερους από 10 χιλιάδες followers.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner)

Winnie Harlow

Η Tyra Banks εντυπωσιάστηκε όταν είδε τη Winnie Harlow στο Instagram και αμέσως βρήκε τον τρόπο να βάλει το κορίτσι στο καστ του America's Next Top Model. Έτσι έγινε γνωστό όνομα και επίσης ένα από τα πιο διάσημα πρόσωπα στη βιομηχανία της μόδας. Ωστόσο, η Χάρλοου είπε ότι το ριάλιτι δεν βοήθησε στην καριέρα της. Η Tyra Banks απάντησε στα σχόλια και υπενθύμισε στο μοντέλο πώς ξεκίνησε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ♔Winnie Harlow♔ (@winnieharlow)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 34 / position2: 4713
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb