ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Τι μπορούμε να μάθουμε από έναν Τοξότη

Έχει ήδη ξεκινήσει η περίοδός του οπότε κράτα σημειώσεις
AstroGirl
Τι μπορούμε να μάθουμε από έναν Τοξότη
Φωτογραφία από RDNE Stock project

Οι Τοξότες γεννιούνται μεταξύ 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου και είναι εκ φύσεως ενθουσιώδεις, περίεργοι, διασκεδαστικοί και γεμάτοι ενέργεια!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι μπορείς να μάθεις από έναν Τοξότη;

Δεν υπάρχει αμφιβολία γι 'αυτό, αυτό το ζώδιο είναι ένας από τους μεγαλύτερους περιπλανώμενους του ζωδιακού κύκλου και οσοι ειναι σε αυτό το ζώδιο βρίσκονται σε μια συνεχή αναζήτηση για την ευτυχία. Με τη χαρούμενη και αφελή φύση τους, καθώς και την αγάπη τους για τα ταξίδια και την εξερεύνηση, τείνουν να απομακρύνονται όταν εμφανίζεται το δράμα. Φυγόπονοι; Aρκετά. Αλλά ίσως να δίνουν ένα μάθημα σε μας τους υπόλοιπους πως, δεν χρειάζεται να δίνουμε ΟΛΕΣ τις μάχες. Κάποιες μπορούμε απλώς να τις προσπερνάμε.

Ως ζώδιο της Φωτιάς, ο Τοξότης καθοδηγείται από την ανάγκη του για δράση και είναι ικανός να κάνει τολμηρά βήματα για να πετύχει τους στόχους του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως ο Κριός και ο Λέων, ο Τοξότης χρειάζεται να εξερευνήσει τον κόσμο. Αντί να κάθονται στο σπίτι, προτιμούν να βιώνουν ό,τι τους φέρνει η ζωή μπροστά και ο και αν δεν τους πάει τίποτα, μπορεί απλώς να πεισμώσουν! Αυτό το ζώδιο επηρεάζεται από τον Δία, τον μεγαλύτερο πλανήτη του ζωδιακού κύκλου, και συνδέεται με την τύχη και τον πλούτο. Ίσως η τύχη να βοηθά τους τολμηρούς, και να μάθουμε κι εμείς να ξεκουνιόμαστε λίγο παραππάνω...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
5 / position1: 59 / position2: 816
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb