ENTERTAINMENT

To διάσημο ζευγάρι που έκαναν ταυτόχρονα πρόταση γάμου ο ένας στον άλλο

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον Μάιο του 2021

To διάσημο ζευγάρι που έκαναν ταυτόχρονα πρόταση γάμου ο ένας στον άλλο
Nextweb Studio

Η ιστορία αγάπης της Kat Dennings είναι άκρως συγκινητική! Σε μια συνομιλία της με την Drew Barrymore στο The Drew Barrymore Show, η 36χρονη σταρ του Dollface, θυμήθηκε λεπτομέρειες από την πρόταση της ίδιας και του αρραβωνιαστικού της Andrew W.K.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είχαμε μια ιδιαίτερη στιγμή που με κάνει να πιστεύω στη μαγεία», είπε. «Φιλιόμασταν και είχαμε, σαν, ένα κοινό συναίσθημα. Ένιωσα τόσο έντονο… πράγμα που ένιωθα, "Αυτός είναι ο άνθρωπος μου. Αυτό είναι. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτόν. Αυτός είναι ο άντρας που υποτίθεται ότι πρέπει να είμαι με. Και κοιταχτήκαμε και κάναμε και οι δύο πρόταση γάμου ταυτόχρονα».

Η Kat πρόσθεσε ότι ήταν κυριευμένη από συναισθήματα μετά τις αυθόρμητες προτάσεις για γάμο. "Δεν είχε προγραμματιστεί. Χωρίς το κλασικό με το γόνατο - δεν θυμάμαι καν τι συνέβη μετά από αυτό", είπε. «Απλώς λέγαμε «Να παντρευτούμε;» Και ναι. Ξέσπασα σε κλάματα»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν πίστευα ποτέ ότι το είχα μέσα μου, ξέρεις, γιατί είμαι κάπως σκληρή. Αλλά το έκανα. Έκλαψα με δάκρυα χαράς. Ένιωσα αυτή την αίσθηση ανακούφισης που το έκανα. Τα κατάφερα μέσα από την έρημο και βρήκα αυτό το απίστευτο άτομο, και ναι. Κανείς δε με πιστεύει. Αλλά σας διαβεβαιώνω ότι αυτό συνέβη», είπε.

Η Dennings μοιράστηκε επίσης ότι πέρασε μεγάλο μέρος της ζωής της αναζητώντας το κατάλληλο άτομο. Αν και η αναμονή ήταν μεγάλη, είπε ότι είναι σίγουρη για τη σχέση της με τον τραγουδιστή της ροκ, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Andrew Fetterly Wilkes-Krier.

"Είμαι τόσο χαρούμενη που περίμενα μέχρι να βρω το κατάλληλο άτομο. Όλοι περνούν αυτή την εφιαλτική περίοδο της ζωής αναζητώντας ένα άτομο — ή όχι", είπε. "Nιώθω πολύ τυχερή. Είναι ο καλύτερος."

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
7 / position1: 149 / position2: 783
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb