ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ζώδια Εβδομάδας: Νέες ιδέες, υποχρεώσεις και πονηρά βλέμματα

Μάθε τι σου επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα με βάση το ζώδιό σου!
AstroGirl
Ζώδια Εβδομάδας: Νέες ιδέες, υποχρεώσεις και πονηρά βλέμματα
Nextweb Studio

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κριός

Αυτή την εβδομάδα, θα βρεθείτε αντιμέτωποι με μια πρόκληση που αρχικά αισθάνεστε ανεπαρκής για να αντιμετωπίσετε, αλλά πρέπει να θυμάστε ότι έχετε περάσει χειρότερα. Είστε πιο ικανοί και έξυπνοι από ό,τι λέτε στον εαυτό σας.

Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα, θα νιώσετε μια έκρηξη νοσταλγίας, καθώς οι διακοπές πλησιάζουν. Αλλά πρέπει να θυμάστε, επειδή το παρελθόν ήταν διαφορετικό δεν σημαίνει ότι ήταν καλύτερο. Αν και είναι ωραίο να ανατρέχετε σε ζεστές αναμνήσεις με ένα χαμόγελο, να θυμάστε ότι υπάρχουν λόγοι για να χαμογελάτε και σήμερα.

Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, πρέπει να ρυθμίσετε τον εαυτό σας. Ακόμα κι αν έχετε πολλά στο νου σας, μην τρέχετε από το ένα πρόβλημα στο άλλο. Μην πανικοβάλλεστε για το πόσες ώρες είναι η ημέρα. Θα είστε εντάξει. Θα τα καταφέρετε.

Καρκίνος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή την εβδομάδα, αφήστε τον εαυτό σας να νιώσει τα πιο μπερδεμένα συναισθήματά σας. Μην τα απομακρύνετε. Μην προσποιείστε ότι είναι ανύπαρκτα ή μην περιμένετε να φύγουν από μόνα τους. Εξετάστε τα. Αποδεχτείτε τα. Και τότε θα μπορείτε να προχωρήσετε από αυτά.

Λέων

Αυτή την εβδομάδα, προσπαθήστε να μην κάνετε βουνά τα προβλήματά σας. Ναι, τα συναισθήματά σας είναι έγκυρα και αξίζουν να γίνουν αισθητά, αλλά δε χρειάζεται να μένετε σε κάθε μικρό πράγμα που πηγαίνει στραβά. Δε χρειάζεται να περάσετε ώρες πανικόβλητοι για πράγματα που δεν πρόκειται να έχουν σημασία αυτή τη φορά την επόμενη εβδομάδα. Προσέξτε τι αφήνετε να σας αγχώσει.
Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, μην ανταγωνίζεστε την παραγωγή σας από την περασμένη εβδομάδα (ή τον προηγούμενο μήνα ή τον περασμένο χρόνο). Δεν έχετε τα ίδια επίπεδα ενέργειας αυτή τη στιγμή. Δε χρειάζεται να πιέσετε τον εαυτό σας για να πετύχετε το ίδιο ποσό αυτή τη στιγμή. Κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε και μην πιέζετε τον εαυτό σας να πετύχει επιπλέον.

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα, δώστε στον εαυτό σας μια υγιή διέξοδο για να απελευθερώσετε τα συναισθήματά σας. Κρατήστε ημερολόγιο. Ζωγραφίστε. Τραγουδήστε με την καρδιά σας. Κάντε κάτι, οτιδήποτε, για να βγάλετε τα συναισθήματά σας από το στήθος σας, ώστε να μην καταλήξουν να σας φάνε.

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, αντισταθείτε στις παρορμητικές σας ορμές. Σκεφτείτε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα πριν καταλήξετε σε μια σταθερή απόφαση. Παρόλο που μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να στείλετε μήνυμα στον πρώην σας ή να αγοράσετε ένα πολύ ακριβό δώρο για τον εαυτό σας αυτήν την εποχή, αναρωτηθείτε αν είναι η καλύτερη ιδέα προτού συνεχίσετε.

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, μην ανησυχείτε για την επιτυχία. Ανησυχείστε για την ευτυχία. Ανησυχείστε για την ψυχική υγεία. Παρόλο που νοιάζεστε για την καριέρα και τη φήμη σας, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι νιώθετε καλά στο τέλος της ημέρας, ότι είστε υγιείς και ευτυχισμένοι.

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, κοιτάξτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα γιατί οι διακοπές δεν είναι εύκολες για όλους. Μερικοί άνθρωποι θα αισθάνονται υπερβολικά πεσμένοι ή πιεσμένοι ή καταπονημένοι αυτή την εποχή του χρόνου. Υπενθυμίστε τους ότι νοιάζεστε για αυτούς, ότι είστε εκεί αν χρειαστούν οτιδήποτε.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, να θυμάστε ότι η σκέψη είναι αυτή που μετράει. Μπορεί να μην μπορείτε να αντέξετε οικονομικά πολύ ακριβά δώρα για όλους όσους σας ενδιαφέρουν, αλλά μπορείτε να τους φτιάξετε κάρτες ή μπισκότα ή απλά να εμφανιστείτε όταν σας χρειάζονται περισσότερο. Θα το εκτιμήσουν και αυτό.

Ιχθύς

Αυτή την εβδομάδα, αφιερώστε χρόνο για να χαλαρώσετε. Να βλέπετε γιορτινές ταινίες και να πίνετε ζεστή σοκολάτα και να μην κάνετε απολύτως τίποτα παραγωγικό. Η ξεκούραση δεν πρέπει να μοιάζει με αγγαρεία. Πρέπει να μάθετε ξανά πώς να αφήνετε τον εαυτό σας να χαλαρώνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
16 / position1: 26 / position2: 1097
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb