ENTERTAINMENT

Η πιο χαρακτηριστική ηθοποιός της δεκαετίας του 80: Πού βρίσκεται σήμερα;

Η Molly Ringwald, έγινε σύμβολο της δεκαετίας του `80!
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Η πιο χαρακτηριστική ηθοποιός της δεκαετίας του 80: Πού βρίσκεται σήμερα;
The Breakfast Club

Η Molly Ringwald, για πρώτη φορά, έγινε σύμβολο της δεκαετίας του '80 ενώ πρωταγωνιστούσε σε μια σειρά από ταινίες ενηλικίωσης σε σκηνοθεσία John Hughes.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ξέρω ποια ήταν η δική μου εμπειρία», είπε η Ringwald στο NPR τον Σεπτέμβριο του 2018 για την κουλτούρα των εφήβων κατά τη διάρκεια της δεκαετίας. Σήμερα η Ringwald παίζει επιλεκτικά στην τηλεόραση, έχει μια υπέροχη οικογένεια και ζει τη ζωή της!

«Νιώθω ότι οι ταινίες που έκανα τότε αντιπροσώπευαν σε μεγάλο βαθμό τον πολιτισμό εκείνης της εποχής. Και νιώθω ότι γι' αυτό είχαν απήχηση στους ανθρώπους, γιατί ήταν η εμπειρία τους και ένιωθαν ότι είχαν αυτές τις ταινίες που ήταν αληθινές. Δεν είχαν αυτό το είδος Afterschool Special συναίσθημα όπου κάποιος τους έκανε κήρυγμα, ξέρετε. Δεν ένιωθε έτσι».

Η ηθοποιός αναγνώρισε ότι υπήρχαν αποσπάσματα από ορισμένες ταινίες, συμπεριλαμβανομένων των Sixte Candles, που την «ενόχλησαν» κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Ενώ ο Hughes «με άκουγε όταν διαφωνούσα σε κάποια πράγματα», δεν ήθελε να «περάσει τη γραμμή» με τα σχόλιά της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Molly Ringwald (@mollyringwald)

«Πιστεύω ότι υπάρχουν ακόμα πολλά καλά στις ταινίες αυτές και υπάρχουν πολλά για τα οποία είμαι περήφανη», εξήγησε.

«Και νιώθω ότι με πολλούς τρόπους έχουν αγγίξει τους εφήβους και έχουν πυροδοτήσει μια συζήτηση που είναι σημαντική. Και έχοντας κι εγώ μια έφηβη κόρη, ξέρω ότι δεν είναι πάντα εύκολο να κάνεις τους έφηβους να μιλήσουν. Αλλά αυτές οι ταινίες κάπως το ξεπερνούν! Υπάρχει κάτι που αγγίζει πραγματικά τους εφήβους — ειδικά το The Breakfast Club, πιστεύω ότι τους δίνει την άδεια να μιλήσουν για τα συναισθήματά τους, λέει ότι τα συναισθήματα των εφήβων έχουν πραγματικά σημασία. Και νομίζω ότι αυτό είναι ένα πραγματικά ισχυρό μήνυμα και, για αυτόν τον λόγο, το αγαπώ πραγματικά. Στο Pretty in Pink, λατρεύω τον ρολο μου. Νομίζω ότι είναι μια δυνατή γυναίκα και είμαι περήφανη για τις επιλογές που κάνει».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Molly Ringwald (@mollyringwald)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 293 / position2: 3061
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb