ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ζώδια Εβδομάδας: Κρασί δίπλα στο τζάκι, βόλτες και ψώνια

Μάθε τι σου επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα με βάση το ζώδιό σου!
AstroGirl
Ζώδια Εβδομάδας: Κρασί δίπλα στο τζάκι, βόλτες και ψώνια
Nextweb Studio

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κριός

Αυτή την εβδομάδα, κρατήστε υψηλά τα πρότυπα της σχέσης και της καριέρας σας. Μην πείθετε τον εαυτό σας ότι το καλό είναι αρκετά καλό, ότι θα είστε αρκετά χαρούμενοι όταν τακτοποιηθείτε, ότι είναι εγωιστικό να επιλέγετε τον εαυτό σας. Αξίζετε περισσότερα.

Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα, αποδεχτείτε ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται χωρίς να σκέφτεστε πολύ τι μπορεί να πάει στραβά. Εάν αφήσετε ορισμένες πιθανότητες να χαθούν, οι τύψεις σας θα σας φάνε. Είναι καλύτερα να πάρετε το ρίσκο και να δείτε πού θα σας βγάλει.

Δίδυμοι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή την εβδομάδα, πάρτε πρωτοβουλίες. Γίνετε το άτομο που θα στείλει το πρώτο μήνυμα. Απευθυνθείτε και δείτε πού σας βγάλει, παρόλο που μπορεί να σας τρομάξει. Εάν είστε πολύ παθητικοί, τα "τι θα μπορούσε να γίνει" θα σας κρατήσουν ξύπνιους τη νύχτα.

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, εκδηλώστε αυτό που θέλετε. Καθίστε και σκεφτείτε όλα όσα θέλετε να πετύχετε, και μετά φανταστείτε πώς θα ήταν η ζωή σας αν το είχατε πραγματικά. Σας επιτρέπεται να έχετε ελπίδα. Επιτρέπεται να ονειρεύεστε.

Λέων

Αυτή την εβδομάδα, δώστε στον εαυτό σας την άδεια να μπερδευτεί. Εάν στοχεύετε στην τελειότητα, θα είστε πάντα απογοητευμένοι. Στόχος λοιπόν η βελτίωση. Στοχεύστε στην προσωπική σας βελτίωση. Στόχος να απολαύσετε τη διαδικασία.
Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, παραδεχτείτε πότε αισθάνεστε χαμένοι. Παραδεχτείτε όταν δεν έχετε την απάντηση. Αν είστε πολύ πεισματάρηδες για να πείτε ότι δυσκολεύεστε, το μόνο που θα κάνετε είναι να κάνετε τη ζωή σας πιο δύσκολη. Αγαπήστε τον εαυτό σας αρκετά για να είστε ειλικρινείς.

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα, όταν έχετε πρόβλημα, σκεφτείτε το. Μην ενεργείτε πολύ παρορμητικά. Μην κάνετε το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό. Αφιερώστε χρόνο για να σκεφτείτε τα πράγματα και βεβαιωθείτε ότι καταλήγετε σε μια απόφαση για την οποία αισθάνεστε ωραία, όχι στην απόφαση που ελπίζουν οι άλλοι να πάρετε.

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, δώστε στον εαυτό σας την άδεια να είναι τεμπέλης. Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα. Χαλαρώστε αν νιώθετε την ανάγκη. Θυμηθείτε, δεν είναι χάσιμο χρόνου να κάνετε πράγματα που σας κάνουν ευτυχισμένους. Αυτό είναι πραγματικά μια πολύ υπέροχη χρήση του χρόνου σας.

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, προκαλέστε τον εαυτό σας να βγει από τη ζώνη άνεσής του. Κάντε κάτι που σας τρομάζει, ακόμα κι αν είναι τόσο μικρό όσο να στείλετε ένα μήνυμα σε κάποιον χαριτωμένο ή να πάτε στον κινηματογράφο μόνοι σας. Απλώς αποδείξτε στον εαυτό σας ότι είστε ικανοί, ότι μπορείτε να τα καταφέρετε όταν προσπαθήσετε.

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, γιορτάστε τον εαυτό σας. Σκεφτείτε πόσο μακριά έχετε φτάσει και πόσο έχετε βελτιωθεί με τον καιρό. Μπορεί να μην έχετε φτάσει ακόμα στο στόχο σας, αλλά πλησιάζετε όλο και πιο κοντά. Και αυτό είναι κάτι που πρέπει να φωνάξουμε.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας. Μη βάζετε πολλά μπροστά σας. Μην προκαλείτε πολύ τον εαυτό σας. Ακούστε το σώμα σας όταν σας προειδοποιεί να επιβραδύνετε. Προσέξτε να μην πιέσετε τον εαυτό σας σε σημείο που να "σπάσει".

Ιχθύς

Αυτή την εβδομάδα, να είστε προσεκτικοί στο ποιον πιστεύετε όταν ακούτε για δράματα. Διαμορφώστε τις δικές σας απόψεις αντί να πιστεύετε αυτόματα τους ανθρώπους γύρω σας. Έχετε το δικό σας μυαλό. Χρησιμοποιήστε το.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
18 / position1: 26 / position2: 711
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb