ΜΟΔΑ

7 ανατρεπτικοί συνδυασμοί χρωμάτων που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις

Δοκίμασέ τους!
Γράφει η MATINA KONTOY
7 ανατρεπτικοί συνδυασμοί χρωμάτων που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις
Nextweb studio

Καθώς η μέρα λιγοστεύει και ο καιρός γίνεται όλο και πιο μουντός, δεν είναι και πολλά αυτά που μπορούν να μας ανεβάσουν τη διάθεση. Ένα όμως από αυτά είναι αποδεδειγμένα το χρώμα στα ρούχα! Ποιοι είναι οι καλύτεροι συνδυασμοί χρωμάτων που θα αναδείξουν κάθε σου εμφάνιση αυτό το χειμώνα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μερικοί είναι κλασικοί συνδυασμοί που επιστρέφουν χρόνο με τον χρόνο—καφέ και λευκό, για παράδειγμα, ή μαύρο και navy. Η ανάμειξη συμπληρωματικών μπεζ είναι επίσης ένας εξαιρετικός τρόπος για να απογειώσεις την αισθητική της "quiet luxury", αλλά και ένας τρόπος να εισάγουν διαφορετικούς τόνους στο ντύσιμό τους όσοι προτιμούν κυρίως τα ασπρόμαυρα ρούχα.

Είτε είσαι λάτρης των χρωμάτων είτε είστε σχετικά αρχάριος, οποιοσδήποτε από αυτούς τους συνδυασμούς είναι βέβαιο ότι θα σε εμπνεύσει για να δοκιμάσεις να ανανεώσεις το στυλ σου αυτό το χειμώνα!

 

Κόκκινο & Γκρι

View this post on Instagram

A post shared by Annabel Rosendahl (@annabelrosendahl)

Το κόκκινο είναι αναμφισβήτητα το trending χρώμα της σεζόν, αλλά αν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι ξεχωριστό, συνδύασέ το με απαλούς γκρι τόνους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Μαύρο & Navy blue

View this post on Instagram

A post shared by Lida (@iliridakrasniqi)

Μπορείς να έχεις ακούσει ότι το μαύρο και το μπλε δε συνδυάζονται, όμως δεν υπάρχει λόγος να ακολουθήσεις αυτή τη συμβουλή. Δοκίμασε αυτό τον συνδυασμό, χρησιμοποιώντας και μαύρα αξεσουάρ, για να δημιουργήσεις κομψές εμφανίσεις, ειδικά σε επίσημες περιστάσεις.

 

Ροζ & Γκρι

View this post on Instagram

A post shared by Dana Emmanuelle-Jean Nozime (@dananozime)

Αν αγαπάς το ροζ και θέλεις να συνεχίσεις να το φοράς και αυτό το χειμώνα, τότε δοκίμασε να το συνδυάσεις με αποχρώσεις του γκρι. Ταιριάζει πολύ!

 

Μαύρο & Πράσινο

View this post on Instagram

A post shared by Bella Cohen (@isabellecoheen)

Ειδικά ένα μαύρο δερμάτινο παντελόνι, θα μπορούσε να συνδυαστεί άψογα με μία πράσινη μπλούζα, δημιουργώντας μία πολύ φρέσκια εμφάνιση.

Καφέ & Λευκό

View this post on Instagram

A post shared by Sylvie Mus (@sylviemus_)

Τίποτα δε φωνάζει «quiet luxury» περισσότερο, από τον συνδυασμό λευκού με μία ωραία απόχρωση του καφέ, δημιουργώντας μία απλή μεν, αλλά πολύ κομψή εμφάνιση.

 

Μπεζ & λαδί πράσινο

View this post on Instagram

A post shared by Francesca Saffari (@francescasaffari)

Οι slip φούστες φαίνονται πάντα κομψές, αλλά αυτή η εκδοχή σε λαδί πράσινο, δείχνει πολύ ωραία και με ένα μπεζ πουλόβερ για τις κρύες μέρες του χειμώνα.

 

Μπεζ & … Μπέζ!

View this post on Instagram

A post shared by TAFFY (@taffymsipa)

Ο συνδυασμός ανοιχτών και σκούρων μπεζ αποχρώσεων, που δημιουργούν αντιθέσεις μεταξύ τους είναι τόσο chic που αξίζει να το δοκιμάσεις!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
8 / position1: 358 / position2: 2634
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb