ΖΩΔΙΑ ΜΗΝΑ

Ζώδια του Μήνα: Δεκέμβριος

Χριστουγεννιάτικες προβλέψεις
AstroGirl
Ζώδια του Μήνα: Δεκέμβριος
Φωτογραφία από Kristina Paukshtite

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Tι μας περιμένει τον επόμενο μήνα;

Κριός

To αστρικό σκηνικό θα σας προκαλέσει να κάνετε κάποιες αλλαγές… Θα έχετε θαυμαστές, κάτι που είναι ιδιαίτερα ελκυστικό, αν είστε με το ίδιο ταίρι για μεγάλο διάστημα όμως μην υποκύψετε. Μη νιώθετε νευρικότητα αν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα περιμένατε και όπως ελπίζατε στη δουλειά αλλά να έχετε υπομονή για να δείτε τη μεγάλη εικόνα.

Ταύρος

Αν είστε ελεύθεροι, τολμήστε τώρα να μιλήσετε με εκείνο τον χαριτωμένο γείτονά σας. Μια διαφορετική συμπεριφορά από τη συνηθισμένη στη διάρκεια αυτής της μπερδεμένης όψης, θα αποδώσει! Εάν είστε σε μια υγιή σχέση, θα έχετε την ευκαιρία να την θρέψετε και να την περιποιηθείτε. Κατα τ'άλλα διάφορα περιστατικά θα ανεβάσουν την διάθεση και θα σας κάνουν περισσότερο ανοιχτούς και ευέλικτους στην σκέψη..

Δίδυμος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θα θελήσετε να ξοδέψετε τον χρόνο σας με το άλλο σας μισό, ή τους φίλους σας.  Να θυμάστε πως οι άνθρωποι γύρω σας θα αντικατοπτρίζουν όψεις του εαυτού σας που δεν έχετε συναντήσει ποτέ. Είτε πρόκειται για ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα είτε για μια ρομαντική ευκαιρία, τα αστέρια είναι υπέρ σας. 

Καρκίνος

Η μετάβαση καθιστά εφικτή την υλοποίηση ορισμένων από τα ρομαντικά σας όνειρα. Έχετε κάποια ιδέα για το πώς θέλετε τον τέλειο σύντροφο, τη σχέση ή το σπίτι των ονείρων σας; Αν όχι, σκεφτείτε τα τώρα.  Πάντως, δεν έχετε χρόνο για να δώσετε σε μια πιο παλιά σας γνωριμία, που το μόνο που θέλει είναι να γίνετε φίλοι. Αυτό το μοτίβο δεν σας αφορά.

Λέων

Αυτό το μήνα θα έχετε θετική ενέργεια! Θα βρείτε τρόπο να αντιμετωπίσετε τους προβληματισμούς σας σχετικά με τους φόβους της προδοσίας και της εμπιστοσύνης και να τους διώξετε μακριά για να συνεχίσετε σε μια υγιή σχέση... 

Παρθένος

 Υπάρχουν πολλά στο μυαλό σας, αλλά η ερώτηση είναι, είστε έτοιμοι να ανοίξετε όλα σας τα χαρτιά; Nαι λέμε εμείς, και σας προτρέπουμε να είστε όσο πιο πολύ ο εαυτός σας γίνεται! Με άλλα λόγια, γίνετε όσο περίεργοι θέλετε και βεβαιωθείτε ότι οι γιορτές περιλαμβάνουν πολλή ”τρέλα” και κοινωνικοποίηση. 

Ζυγός

Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, είναι μια εποχή γεμάτη γνωριμίες, συναντήσεις, σημαντικές συνομιλίες και κοινωνικοποίηση περισσότερο από όσο αντέχετε. Αυτό μπορεί να σας δυσκολέψει να νιώσετε τακτοποιημένοι στο σπίτι σας και στην οικογένεια, αλλά η ανάπτυξη έρχεται από την αντιμετώπιση αυτών των ενεργειακών ανισορροπιών.

Σκορπιός

Μερικές φορές δεν μπορείτε να πάρετε όρκο για ένα πρόβλημα, όμως νιώθετε πως κάτι δεν είναι σωστό. Ενα κρυμμένο μυστικό πρόκειται να βγει στην επιφάνεια. Θα εμφανιστεί με τρόπο που δεν το περιμένατε. Το μυαλό σας στη δουλειά αυτό το μήνα για να κλείσετε τρύπες στα οικονομικά σας και για να μην βγείτε κάρτα στον εργοδότη σας - επειδή τελευταία ξεχνιέστε και δεν είστε ιδιαιτέρως αποδοτικοί.

Toξότης

Μπορείτε να δουλέψετε σκληρά για όσο διάστημα απαιτείται,μ ε μια αποφασιστικότητα που διαρκεί. Μερικές φορές δυσκολεύεστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και μπορεί επίσης να υποφέρετε από τις ξαφνικές αλλαγές της διάθεσής σας... Ισως προκύψουν νέες προτάσεις που καλό είναι να τις σκεφτείτε χωρίς ενθουσιασμό καθώς μπορεί να σας φορτώσουν με επιπλέον δουλειά χωρίς ανάλογη ανταμοιβή.

Αιγόκερως

Είστε έτοιμοι να αλλάξετε τη ζωή σας, την καθημερινότητά σας, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους! Χρειάζεται χρόνος για να οικοδομήσετε σταθερές σχέσεις. Όπως συμβαίνει σε μια στενή συνεργασία, θα πρέπει να γνωρίσετε ένα άτομο μέσα από μια ποικιλία εμπειριών. Όταν το κάνετε, θα δείτε όλα τα καλά που φέρνει στο τραπέζι, αναπτύσσοντας την εμπιστοσύνη ανάμεσά σας.

Υδροχόος

Μια νέα γνωριμία, που τρέχει αυτό το χρονικό διάστημα είναι και αυτή που σας έχει αλλάξει όλη την διάθεση. Πιθανόν και να πρέπει να ανοίξετε πια το πράσινο φως. Ο μήνας θα κυλήσει με πιο αργούς ρυθμούς από ότι συνήθως, οπότε μην ανησυχήσετε αν τα πράγματα δεν πάνε όπως θα θέλατε. Όλα θα γυρίσουν υπερ σας!

Ιχθείς

Βρίσκεστε στην κορύφωση της δύναμης και της ενέργειάς σας: Χρησιμοποιήστε τις με σύνεση, καθώς κοιτάτε τους προπονητικούς σας στόχους με νέα ορμή. Όσοι είστε αδέσμευτοι θα έχετε πολλές και καλές ευκαιρίες να γνωρίσετε ένα νέο έρωτα. Τα δικά σας τρέχοντα ζητήματα σε σχέσεις ή οικονομικά μπορεί να υποστούν ένα είδος κρίσης αλλά αυτό το μήνα διαχειρίζεστε τα πάντα άψογα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
12 / position1: 70 / position2: 882
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb